Екскурзии в Дубай и Абу Даби – открийте най-обичаните дестинации в Обединените арабски емирства

Съдържание

Дубай и Абу Даби екскурзии - открийте най-обичаните дестинации в Обединените арабски емирства

Искате да посетите най-екзотичните места в Обединените арабски емирства? Разгледайте обиколките до Дубай и Абу Даби и открийте туристически атракции, които ще ви оставят дъхless.

Дубай – градът на неограничените възможности, в който модерното и традиционното се съчетават перфектно. Посетете Бурдж Халифа – най-високата сграда в света, и се насладете на неповторимия панорамен изглед от нейната върхова площадка. Разходете се из Дубай Мол – най-голямата бързо развиваща се търговска мека в света, и пазарувайте в множеството магазини на световноизвестни марки.

Абу Даби – столицата на Обединените арабски емирства, където съвремието се преплита с богатата история и култура. Посетете Голямата джамия Шейх Зайед – едно от най-импресиониращите мюсюлмански съоръжения в света, и открийте величието на миналото. Разходете се из Корниш, където ще се насладите на красива гледка към залива, и потопете се в спокойствието на природата.

Пътуването до Дубай и Абу Даби ще ви отведе в един друг свят – свят на блясъка, лукса и изключителната култура на Ориента. Открийте тези удивителни дестинации и създайте незабравими спомени.

Не чакайте повече! Резервирайте вашата екскурзия до Дубай и Абу Даби сега и се насладете на неповторимото пътешествие.

Дубай и Абу Даби: красиви градове пълни с култура и лукс

Дубай и Абу Даби са две съвременни и туристически дестинации в Обединените арабски емирства. Тези градове са известни със своите впечатляващи сгради, луксозни хотели и богатата култура.

Ако сте любител на разнообразни екскурзии и обиколки, Дубай е идеалното място за вас. Тук ще откриете невероятни атракции като Бурдж Халифа, най-високата сграда в света; Палм Джумейра, изкуствен остров с плажове и развлечения; и Бурдж Ал Араб, символ на лукса и роскошта.

Абу Даби, също така предлага разнообразие от туристически атракции. Тук ще откриете Голямата мечета Шейх Заид, която е най-голямата мечета в Обединените арабски емирства; Емиратския дворец, който представлява впечатляваща комбинация от съвременен и традиционен архитектурен стил; и Ферари Световната Алея, където можете да се насладите на единственото музейно изложение на Ферари извън Италия.

Дубай и Абу Даби предлагат много повече от великолепни градски пейзажи. Тук можете да се потопите в богатата арабска култура, да се насладите на контрастите между старото и новото, да се разхождате по впечатляващите пазари и да опитате местната кухня.

Дестинации: Дубай Абу Даби
Тип на екскурзията: Туристически Обиколки
Часова зона: GMT +4 GMT +4

Историческото богатство на Дубай

Историческото богатство на Дубай

Дубай е едно от най-популярните туристически дестинации в света, привличащо хиляди посетители всяка година. Но зад очарованието на своите съвременни сгради и луксозни туристически атракции, градът също разполага с богата история и културно наследство.

Екскурзии до Дубай предлагат възможност за посещение на различни исторически забележителности в града и неговата околност. Началото на тази невероятна история е поставено от рибарите и перлодобивачите, които обитавали тези територии дълго преди създаването на модерните сгради и луксозните курорти.

Един от най-интересните исторически райони в Дубай е „Ал Бастикия“. Това е старинен квартал, където може да се натъкнете на красиви традиционни арабски архитектурни съоръжения и да се потопите в атмосферата на миналото. Във вътрешността на квартала има множество малки музеи и галерии, които представят историята на Дубай и традициите на местното население.

В Абу Даби, столицата на Обединените арабски емирства, има множество исторически забележителности, които също заслужава да бъдат разгледани. Екскурзии до Абу Даби предлагат възможност да се посети Шейх Зайед Голяма Джамия, която е едно от най-големите и впечатляващи мюсюлмански места на богослужение в света. Освен това, може да се посетят исторически крепости, музеи и суочилища, които разказват за богатата история и култура на този регион.

Докато се наслаждавате на блясъка и роскошта на Дубай и Абу Даби, не забравяйте да отдадете почит на богатото туристическо историческо наследство, което тези два града носят.

Абу Даби – столицата на Обединените арабски емирства

Абу Даби, най-големият от седемте емирата на Обединените арабски емирства, е истински раем за туристически екскурзии. Своите културни забележителности, модерни сгради и прекрасни плажове са само част от това, което Абу Даби предлага на посетителите си.

Туристите могат да се насладят на разнообразни забавления и развлечения в Абу Даби. Градът предлага множество музеи, галерии и театри, където може да се научите за богатата история и култура на Обединените арабски емирства.

Символът на Абу Даби е международно известната мечета Шейх Зайед, която представлява съвместна работа на архитекти и художници от цял свят. Тази блестяща сграда се простира на над 22 000 квадратни метра и може да посрещне около 40 000 вярващи.

Абу Даби също така предлага и множество луксозни хотели и ресторанти, където посетителите могат да се насладят на вкусни ястия от местната и международната кухня.

Не пропускайте възможността да посетите Абу Даби по време на вашите екскурзии в Дубай. Този град се гордее с богатство от културни и исторически съкровища, които ще ви оставят без дъх.

Екскурзии в Дубай и Абу Даби – открийте най-обичаните дестинации в Обединените арабски емирства!

Дубай и Абу Даби: известни забележителности, които трябва да посетите

Дубай и Абу Даби са известни дестинации за туристически екскурзии в Обединените арабски емирства. В тези две големи градове на Близкия Изток има много забележителности, които си заслужава да посетите.

В Дубай имате възможността да се насладите на невероятната гледка към Бурдж Халифа, най-високата сграда в света. Тук също така можете да опитате аутентична арабска кухня в различните ресторанти и да разгледате пазарите със своите търговци.

Една от най-популярните атракции в Дубай е и Дубай Моловите, които предлагат широка гама от магазини, ресторанти и развлечения. За любителите на блясъка и роскошта едно от местата, които трябва да посетите, е и Дубай Марина – модерен пристан за яхти с разкошни хотели и ресторанти.

В Абу Даби имате възможността да разгледате един от най-големите и най-красиви мечета в света – Големият мечет, който се намира в Свещения мечет на шейха Зайед. Тук също така можете да посетите и красивата Гранд Мечета, която е вдъхновена от ислямската архитектура.

Абу Даби е също така известен с много културни музеи и галерии, като Националният музей на Абу Даби и Музеят на шейха Зайед. За любителите на природата едно от най-привлекателните места в града е забележителността „Садовете на Ал Хосн“ – зеленина, фонтани и прелестни пейзажи.

Дубай Абу Даби
Бурдж Халифа Големият мечет
Дубай Моловите Гранд Мечета
Дубай Марина Националният музей на Абу Даби
Музеят на шейха Зайед
Садовете на Ал Хосн

Посетете Дубай и Абу Даби с нашите туристически екскурзии и открийте всички тези невероятни забележителности!

Бурж Халифа – най-високата сграда в света

Обиколките и екскурзии в Дубай и Абу Даби предлагат уникално туристическо преживяване в Обединените арабски емирства.

Сред най-популярните дестинации са Дубай и Абу Даби, където можете да посетите най-високата сграда в света – Бурж Халифа. Това впечатляващо архитектурно чудо се издига на небето със своите 828 метра височина и предлага невероятна гледка към града и пустинята.

Посетителите могат да се насладят на панорамната гледка от най-високите етажи на Бурж Халифа, да разглеждат града от въздуха и да се наслаждават на едно от най-вълнуващите впечатления в живота си.

По време на обиколките и екскурзиите в Дубай и Абу Даби, туристите имат възможността да посетят редица други туристически атракции и забележителности, като например пещерите на Хаджар планина, палатите на Абу Даби и богатата култура и история на тези земи.

Не пропускайте да се потопите в красотата на Дубай и Абу Даби и да опознаете тяхната уникална атмосфера и хармония. Туристическите обиколки в Обединените арабски емирства са незабравимо преживяване, което ще остави незабравими спомени в сърцата на всички посетители.

Гранд Мечето в Абу Даби – величествената красота на ислямската архитектура

Гранд Мечето в Абу Даби - величествената красота на ислямската архитектура

Гранд Мечето е изградено в периода от 1996 до 2007 година и е дом на много важни исторически и религиозни събития. Сградата е разположена на остров Абу Даби и е разпростираща се на площ от 22,412 квадратни метра.

Гранд Мечето впечатлява със своите бели мраморни стени, изцяло покрити с мозайки и китайски керамики. Неговата куполна купола има диаметър от 32,2 метра и е покрита с над 7,000 златни плочки. Вътрешността на мечето е също толкова впечатляваща, с безброй колони, арабски надписи и килимени подове.

Това е идеалното място за всички посетители, които търсят тишината и спокойствието на място светено за вярващите мюсюлмани. Тук можете да се насладите на уникалната атмосфера и да се потопите в историята и културата на Обединените арабски емирства.

Гранд Мечето Адрес: Абу Даби, Обединени арабски емирства
Време за посещение: Отворено всеки ден от 9:00 до 22:00 ч.
Цена на билета: Безплатен

Не пропускай възможността да посетиш Гранд Мечето в Абу Даби и да се впуснеш в магически пътешествия в ислямската архитектура и култура. Запази място на туристическите екскурзии и обиколки в Абу Даби и опознай най-обичаните дестинации в Обединените арабски емирства, включително и невероятното Гранд Мечето.

Запознай се с великолепните забележителности на Дубай и Абу Даби, и се наслади на незабравимо пътешествие в сърцето на Обединените арабски емирства.

Дубай и Абу Даби: изключителни туристически обиколки

Дубай и Абу Даби: изключителни туристически обиколки

В Дубай Ви очаква съвременен град с ненадминати небостъргачи, луксозни хотели, плажове със златист пясък и безброй туристически атракции. Открийте блестящата архитектура на достопримечателностите като Бурдж Халифа, най-високата сграда в света, и Палм Джумейра, известен като „восьмо съзвездие на света“. Разходете се из големия търговски център Дубай Мол и открийте най-модерните магазини, ресторанти и забавления.

В Абу Даби ще се срещнете с културата и богатството на столицата на Обединените арабски емирства. Посетете Голямата джамия, една от най-големите и най-красивите мечета в света, и емблематичната Емирейтс Палас Хотел. Заобиколен от пустинята, градът предлага възможности за вълнуващи сафарита и пътешествия с джипове.

Не пропускайте възможността да се потопите в красотата на Дубай и Абу Даби! Резервирайте сега и се насладете на незабравими туристически обиколки в Обединените арабски емирства.

Дубай: пустинни сафари и плуване с делфини

Дубай: пустинни сафари и плуване с делфини

Туристическите екскурзии в Дубай предлагат разнообразни възможности за незабравимо преживяване. Дестинацията е известна със своите впечатляващи небостъргачи, луксозни хотели и богати покупки. Но Дубай не е само за шопинг и разкош, в града се предлагат и различни приключения за любителите на природата и екстремните спортове.

Една от най-популярните туристически екскурзии е пустинният сафари. По време на тази обиколка, посетителите имат възможност да се потопят в магията на пустинята, да се качат на пясъчни дюни и да се насладят на впечатляващи гледки. Професионални водачи ще ви отведат на незабравимо пътешествие из пустинята, като направят спирки на места с невероятни панорами и ви дадат възможност да опитате сандбординг и езда на камили.

Друга изключителна възможност за забавление е плуването с делфини в Дубай. Тази уникална активност предлага възможността да влезете във водата и да преживеете среща с чаровните морски създания. В центрите за плуване с делфини ще бъдете наречени умения за комуникация с делфините, ще се научите как да ги храним и отглеждаме и ще имате възможност да се радвате на безценни моменти с тези изключителни същества.

Абу Даби е също известен туристически град в Обединените арабски емирства. Тук царят е природата и съчетанието от модерни сгради и зелени паркове привлича много туристи. Посетителите могат да се насладят на обиколки, като посетят Големия Шейх Зайед Мечет и Емиратския палат. Отдихът в Абу Даби обещава незабравими спомени.

Абу Даби: посещение на Ферари Световния парк и плаване с прозрачни каяци

Абу Даби, столицата на Обединените арабски емирства (ОАЕ), е невероятна дестинация за туристически екскурзии и обиколки. Една от най-вълнуващите забавления, които може да опитате в Абу Даби, е посещение на Ферари Световния парк.

Ферари Световният парк в Абу Даби е уникална атракция, където можете да се насладите на безброй екстремни развлечения и атракции. Опитайте невероятните влакове на висота, които ви носят на върха на Sky Tower, предлагайки невероятна гледка към целия парк и града.

След като сте се насладили на адреналина от развлеченията в Ферари Световния парк, може да се отдадете на малко приключение на плаване с прозрачни каяци. Тази активност ще ви даде възможност да разгледате красотата на морето и подводния свят на Абу Даби, докато се наслаждавате на ярките цветове и разнообразието от морски видове.

Посещение на Ферари Световния парк Плаване с прозрачни каяци
Изживейте удоволствието от екстремните развлечения и атракции в Ферари Световния парк. Отплувайте в прозрачни каяци и се наслаждавайте на красотата на подводния свят.
Научете повече за историята и културата на Ферари и Формула 1. Открийте разнообразието от морски видове и ярките цветове на подводния свят.
Създайте незабравими спомени със семейството и приятелите си. Релаксирайте и се наслаждавайте на спокойствието на морето.

Предлагаме ви уникалната възможност да посетите Абу Даби и да се отдадете на невероятни приключения в Ферари Световния парк и приятно плаване с прозрачни каяци. Заповядайте и се насладете на най-обичаните дестинации в Обединените арабски емирства!

Екскурзии в Дубай и Абу Даби: не пропускайте тези места

Дубай и Абу Даби са два невероятно туристически града в Обединените арабски емирства, които са пълни със суперлативи и впечатляващи забележителности. Когато планирате екскурзии в Дубай и Абу Даби, има няколко места, които определено не трябва да пропускате.

Дубай е едно от най-популярните туристически места в света, със своите небостъргачи, луксозни хотели и безбройни развлекателни възможности. Разходката по улиците на Дубай е като пътуване към бъдещето, с изобилие от модерни архитектурни чудеса. Не пропускайте да посетите най-високата сграда в света, Бурдж Халифа, и да се насладите на невероятната гледка от върха й. Заповядайте и в Дубай Мол, един от най-големите търговски центрове в света, където можете да си пазарувате от всичко.

Абу Даби, столицата на Обединените арабски емирства, е също така известна с невероятните си атракции. Посетете Sheik Zayed Grand Mosque, най-голямата мечета в страната, която впечатлява с прекрасната си архитектура и изискана декорация. Изключително популярно място за туристи е и Ferrari World, паркът разработен от италианската кола Ферари. Тук можете да изживеете вълнуващи екскурзии и атракции, свързани с автомобилния спорт.

Не пропускайте да се насладите на красивите плажове, културното разнообразие и кулинарните изкушения, които Дубай и Абу Даби предлагат. Планирайте екскурзии и обиколки в тези градове и се насладете на незабравими преживявания и спомени.

Дубай и Абу Даби екскурзии – открийте най-обичаните дестинации в Обединените арабски емирства!

Посещение на Палм Джумейра – световно известният остров

Палм Джумейра е гигантски, изкуствено създаден остров в Дубай, Обединените арабски емирства. Той е една от най-известните и модерни дестинации в света и е славен със своята невероятна архитектура и луксозни забележителности. Този удивителен остров с форма на палма е най-голямата изкуствена структура в света и предлага на посетителите изобилие от невероятни възможности за забавление и развлечение.

Много туристи се отправят на екскурзии до Палм Джумейра, за да разгледат неговите изключителни хотели, вили, ресторанти, магазини и спа комплекси. Това е идеалното място за романтична почивка или активна почивка сред лукса и изобилието. Посетителите могат да се насладят на чудесен изглед към града Дубай и да се потопят в елегантната и съвременна атмосфера на този престижен остров.

Докато посещавате Палм Джумейра, може да изберете от множество забележителни, като например атракции като аквапарк, долната част на сакъзук, водни спортове, голф игрище, нощни клубове и много други. Също така можете да се насладите на красива разходка по пристанището и да се запознаете с богатата история и култура на Дубай и Обединените арабски емирства.

Не пропускайте възможността да посетите Палм Джумейра по време на вашата следваща абу даби и дубай екскурзия и да се насладите на незабравими моменти в това уникално място.

Музей на бъдещето в Абу Даби – отправете се на вълнуващо пътешествие във времето

Има ли нещо по-заразително от вълнуващото пътешествие във времето? Този уникален музей в Абу Даби ви предлага възможността да се отправите на невиждани екскурзии в дълбокото бъдеще. Тук ще откриете иновативни технологии, туристически атракции и много повече.

Абу Даби, столицата на Обединените арабски емирства, е известен със своите впечатляващи обиколки и невероятни градски пейзажи. Но специалността на този град е Музеят на бъдещето, който събира най-новите иновации и представя удивителен свят на науката и технологиите.

Заповядайте в този единствен музей, където може да откриете прогнозите за бъдещето на различни области като транспорт, енергия, здравеопазване и много други. Представленията, които са на разположение, ще ви срещнат с вълнуващи нововъведения, които скоро могат да станат реалност.

  • Разгледайте новата генерация на бъдещите коли, които ще променят начина, по който пътуваме.
  • Изживейте живота във виртуална реалност и разгледайте източниците на развлечения в бъдещето.
  • Разберете как проектирането на сгради ще бъде променено от напредналите материали и иновативни концепции.
  • Разучете бъдещата медицина и технологиите за подобряване на качеството на живот.

Всичко това и още много други изненади ви очакват в Музея на бъдещето в Абу Даби. Заповядайте и се насладете на уникалните изживявания, които ще ви отведат на туристическо пътешествие в света на науката и иновациите.

Дубай и Абу Даби: незабравими преживявания за цялото семейство

Обиколки и екскурзии

Почувствайте вълнението от пътуването и открийте изумителния свят на Дубай и Абу Даби с нашите туристически обиколки и екскурзии. Ние предлагаме множество вълнуващи дестинации и активности, които ще направят вашата почивка незабравима за цялото семейство.

Дубай – градът на бъдещето

Дубай е истинско удоволствие за туристите от всяка възрастова група. От изумителните небостъргачи, луксозните хотели и безкрайните пясъчни плажове до невероятните търговски центрове и уникалните развлекателни паркове – Дубай има всичко, което семейството ви може да желае. Насладете се на емоциите от шоуто на фонтаните в Дубай Мол или разходка по популярния пазар Големият базар.

Абу Даби – красота и история

Абу Даби, столицата на Обединените арабски емирства, предлага изискани плажове, класическа архитектура и множество исторически и културни забележителности. Посетете знаменитата голяма мечета Sheik Zayed, разходете се по прекрасния набережен парк Корниш или се насладете на екскурзия до остров Яс, където се намира серията отнемащи дъха паркове на Ферари и всемирно известният Йас Марина.

Изберете нашите обиколки и екскурзии и създайте незабравими спомени с вашето семейство в Дубай и Абу Даби. Преживейте магията на Обединените арабски емирства!

Посещение на Аквариума и подводния зоопарк в Дубай Мол

 Посещение на Аквариума и подводния зоопарк в Дубай Мол

Дубай Мол е най-големият търговски център в Дубай и позволява на туристите да се насладят на невероятно изживяване в Аквариума и подводния зоопарк в неговите простори.

Аквариумът в Дубай Мол е един от най-големите аквариуми в света и предлага на посетителите удивителен поглед към богатството на морето. Състоящ се от няколко различни зони, аквариумът предлага възможност за срещи с над 140 вида морски организми, сред които акули, риби и корали.

Подводният зоопарк в Дубай Мол е вълшебна дестинация за цялото семейство. Тук посетителите могат да се насладят на интелигентни и забавни представления с дресираните морски кучета и далфини. Освен това, децата могат да разглеждат и докосват различни видове морски животни в специални басейни за контакт.

Посещението на Аквариума и подводния зоопарк в Дубай Мол предлага единствено изживяване и възможността да се открият чудесата на морето в центъра на туристическия Дубай. Само на кратко разстояние от Дубай са на разположение и други екскурзии и обиколки, които позволяват на туристите да открият най-обичаните дестинации в Обединените арабски емирства, като например Абу Даби.

Предлагани екскурзии
Екскурзия до Пустинята на Дубай
Екскурзия до Бурдж Халифа
Екскурзия до Палм Джумейра
Екскурзия до Ски пистата в Мол
Екскурзия до Фонтаните на Дубай

Ферари Световен парк в Абу Даби – забавление за малки и големи

Ферари Световен парк в Абу Даби - забавление за малки и големи

В Ферари Световен парк вы сможете погрузиться в атмосферу уникальных аттракционов и развлечений, связанных с знаменитыми автомобилями Ферари. Он предлагает массу интерактивных и захватывающих мероприятий, которые подарят незабываемые впечатления посетителям всех возрастов.

  • Пощукаите себя в симуляторе гонок Ферари и прочувствуйте настоящие скоростные ощущения.
  • Испытайте свои навыки водителя на трассе Ферари.
  • Получите возможность узнать больше о марке Ферари в музее, где можно увидеть коллекцию легендарных автомобилей.
  • Расслабьтесь на увлекательных водных аттракционах, которые понравятся всей семье.

Ферари Световен парк – это отличное место для посещения как взрослым, так и детям. Вы обязательно останетесь в восторге от интерактивных активностей, посвященных легендарным автомобилям Ферари. Обязательно включите посещение этого парка в свою программу экскурзии по Абу Даби и Дубай, чтобы получить незабываемые впечатления от вашей поездки в Обединените арабски емирства.

Дубай и Абу Даби: релаксация и лукс в най-добрите хотели

Дубай и Абу Даби: релаксация и лукс в най-добрите хотели

Дубай, перлата на Близкия изток, се превърна в символ на разкоша и благоденствието. Тук ще се потопите в света на ексклузивните хотели, разкошните търговски молове, изумителните обекти на архитектурата и безкрайните плажове. Разходката сред високите небостъргачи на Дубай ще ви отведе в друга реалност, изпълнена с невероятна гледка и атмосфера на съвременна метрополия.

Абу Даби, столицата на Обединените арабски емирства, също няма да ви разочарова. Тук ще откриете красиви градини, културни забележителности и впечатляващи мечета. Покорете известния Бележник нашей эриы развлекательный комплекс, посетете зашеметяващата Голяма Мечета Шейх Зайед и разгледайте пълната забавления версия на живота в небето на Остров Юсеф.

Не допускайте да пропуснете възможността да се релаксирате в най-добрите хотели в Дубай и Абу Даби. Тези хотели предлагат безупречно обслужване, удобства на световно ниво и изискан интериор. Освен това, вие ще имате възможността да се насладите на спа процедури, разнообразни ресторанти и барове, както и на наистина луксозни плувни басейни с уникална гледка.

Дубай и Абу Даби предлагат магия и релаксация, смесени с най-добрите възможности за забавления и развлечения. Открийте тези туристически дестинации и се насладете на неповторимото преживяване и лукса, който те предлагат.

Какие города включены в экскурсию по Дубаю и Абу-Даби?

Экскурсия включает посещение главных достопримечательностей Дубая и Абу-Даби. Вы посетите такие города, как Дубай, Абу-Даби, Шарджа и Аджман.

Сколько времени длится экскурсия?

Экскурсия по Дубаю и Абу-Даби обычно длится около 5 дней. За это время вы сможете насладиться множеством достопримечательностей и узнать больше о культуре и истории Объединенных Арабских Эмиратов.

Какие достопримечательности я смогу посетить во время экскурсии?

Во время экскурсии вы посетите Бурдж Халифа – самое высокое здание в мире, пожалуй, самая известная достопримечательность Дубая. Также вы сможете посетить мечеть Шейха Зайда в Абу-Даби, Пальмовый остров, аквапарк „Wild Wadi“, и многое другое.

Какие варианты проживания предлагаются во время экскурсии?

Во время экскурсии вы можете выбрать различные варианты проживания: от экономичных гостиниц до роскошных отелей. Все зависит от ваших предпочтений и бюджета.

Что входит в стоимость экскурсии?

В стоимость экскурсии включены: трансферы, проживание, экскурсионные программы, входные билеты в достопримечательности, питание (зависит от выбранного тура) и услуги гида.

Какие достопримечательности можно посетить в Дубае?

В Дубае вы можете посетить такие достопримечательности, как Бурдж-Халифа – самое высокое здание в мире, Пальма Джумейра – искусственный остров в форме пальмы, Дубай Молл – крупный торговый центр с аквариумом и зоопарком, Сафари в пустыне – уникальная возможность погрузиться в атмосферу пустыни, и многое другое.

Абу Даби или Дубай: Най-важното, което трябва да знае всеки турист

WORLDS MOST EXPENSIVE HOTEL | EPIC DAY IN ABU DHABI FROM DUBAI UAE

ДУБАЙ И АБУ ДАБИ | С нас на сафари в пустинята, бялата джамия, пеещите фонтани | Dubai Travel Diary

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *