Екскурзии до Дубай и Абу Даби за 5 дни – незабравимо пътешествие

Съдържание

Екскурзии до Дубай и Абу Даби за 5 дни – незабравимо пътешествие

Искате да се потопите в магията на Близкия Изток? Изберете една от нашите пакетни екскурзии до Дубай и Абу Даби и се насладете на разкошта и изискаността, които тези прекрасни дестинации предлагат. В период от 5 аранжирани дни ще имате възможността да разгледате невероятните гледки на града Дубай, неговите впечатляващи небостъргачи, известния търговски център „Дубай Мол“ и опушената атмосфера в плаващия хотел „Бърдж Ал Араб“. Също така ще посетите едно от най-големите чудеса на съвременния свят – Бурудж Халифа.

След това ще Ви отведем до впечатляващия Абу Даби, където ще се насладите на красотата на Голямата мечета, главната мечета в мюсюлманския свят, и безкрайното благолепие на дворцовия комплекс Емиратс.

Подарете си едно незабравимо пътешествие и се записвайте за нашите екскурзии до Дубай и Абу Даби!

Със своите пакетни аранжирани 5-дневни екскурзии, ние гарантираме, че ще Ви осигурим най-доброто изживяване и незабравими спомени от Близкия Изток. Нашите професионални водачи ще Ви предоставят необходимата информация и ще се погрижат да прекарате няколко незабравими дни в Дубай и Абу Даби. Всичко, което трябва да направите, е да се регистрирате за тези екскурзии и да се насладите на пътуването си.

Не губете време – заповядайте при нас и си осигурете място на нашите екскурзии до Дубай и Абу Даби! Очакваме Ви!

Екскурзии до Дубай и Абу Даби

Предлагаме ви аранжирани екскурзии до Дубай и Абу Даби за 5 дни. Този период е перфектно подбран, за да можете да се насладите на пътешествие, което ще остане незабравимо.

Дубай е град, който ни отвежда в една различна реалност – бляскав, модерен, показващ силен икономически растеж и предлагащ несравними възможности за шопинг и забавление.

Открийте Дубай

Вие ще имате възможност да посетите най-известните забележителности на Дубай – „Бурдж Халифа“ – най-високата сграда в света, „Палм Джумейра“ – изкуствено създаден остров, „Дубай Мол“ – търговски център с безброй магазини и развлечения, и много други.

Абу Даби – първият емарат

Другата част от екскурзията ще бъде в столицата на Обединените арабски емирства – Абу Даби. Неговите архитектурни чудеса, като „Голямата мечета“, „Емиратския дворец“ и „Ферари Сити“ ще ви оставят впечатлени.

Незабравимо пътешествие

Незабравимо пътешествие

Екскурзиите до Дубай и Абу Даби предлагат най-доброто от Арабските Емирства. В продължение на 5 дни ще имате възможността да посетите двата невероятни града и да се насладите на това незабравимо пътешествие.

Дубай – град на мечтите

Дубай е истинска мечта за любителите на невероятната архитектура и луксозните магазини. През този период, аранжирани са ненадминати екскурзии до всички забележителности на града. Ще може да отидете на върха на най-високата сграда в света – „Бурдж Халифа“ и да се насладите на изумителната панорама. Освен това, ще имате възможността да се разходите по невероятния търговски център „Дубай Мол“ и да видите известната „Дубай Фонтана“. Няма да има време за скука в този град на мечтите.

Абу Даби – перла на Персийския залив

Абу Даби, столицата на Обединените арабски емирства, ще ви омагьоса с красивия си културен и исторически наследник. Можете да посетите Голямата джамия Шейх Зайед, която се отличава с уникалната си архитектура. Още една забележителност, която не трябва да пропуснете, е удивителният остров „Яс“. Там ще можете да се насладите на бял пясък и кристално чистата вода на Персийския залив. Абу Даби е перфектното място за релаксация и отмора.

Период: 5 дни
Екскурзии: аранжирани
Дестинации: Дубай, Абу Даби
Пакетни цени: за повече информация, моля свържете се с нас

Пакетни екскурзии в Дубай и Абу Даби

Пакетни екскурзии в Дубай и Абу Даби

Дубай е едно от най-популярните туристически места в света със своите впечатляващи небостъргачи, луксозни молове и безкрайни пясъчни плажове. Ако обичате шопинг, в Дубай ще откриете безброй магазини с най-висок клас марки и стоки.

Екскурзията в Абу Даби ще ви запознае с богатата история и култура на ОАЕ. Разходете се по старинния град и открийте множество исторически забележителности, включително Големияя светлинен дрегер и Златния светлинен дрегер. По време на екскурзията ще имате възможността да посетите и забележителности като забележителностите на острова Яс и много други.

Не чакайте повече! Резервирайте сега вашата пакетна екскурзия до Дубай и Абу Даби и се насладете на едно незабравимо пътешествие.

Пакетни екскурзии в Дубай и Абу Даби:
Продължителност: 5 дни
Места за посещение: Дубай, Абу Даби
Услуги: Аранжирани екскурзии

Аранжирани екскурзии в Дубай и Абу Даби

Присъединете се към нас в незабравимо пътешествие до Дубай и Абу Даби! Нашите аранжирани пакетни екскурзии ви предлагат възможност да разгледате два от най-впечатляващите града в Обединените арабски емирства.

Дубай

Дубай

По време на тази екскурзия ще имате възможност да посетите най-известните туристически атракции в Дубай, като например:

 • Бурдж Халифа – най-високата сграда в света.
 • Палм Джумейра – изкуствен остров в формата на палма.
 • Дубай Мол – един от най-големите търговски центрове в света.
 • Сафари през пустинята – незабравимо приключение с джипи.

Абу Даби

Абу Даби

В този период ще посетите и Абу Даби, столицата на Обединените арабски емирства. Включени са:

 • Шейх Зайед голямата мечета – една от най-големите мечети в света.
 • Емиратският дворец – впечатляваща сграда, която е резиденция на владетеля.
 • Лувър Абу Даби – музей с изключителна колекция от изкуство.
 • Джебел Хафит – най-високата планина в Обединените арабски емирства.

Не пропускайте изключителната възможност да откриете красотата и богатството на Дубай и Абу Даби в рамките на нашите аранжирани пакетни екскурзии! Свържете се с нас днес и запазете своето място за незабравимо пътешествие.

Екскурзии в Дубай и Абу Даби в продължение на 5 дни

Екскурзии в Дубай и Абу Даби в продължение на 5 дни

Екскурзии до Дубай и Абу Даби за 5 дни представляват незабравимо пътешествие, което ще Ви отведе на невероятно приключение из двата най-големи и значими града на Обединените арабски емирства.

Период:

Тези аранжирани екскурзии имат продължителност от 5 дни, които са напълно организирани и планирани, за да бъде осигурено най-доброто преживяване за всеки пътешественик.

Дубай и Абу Даби:

По време на тези екскурзии, ще имате възможност да откриете красотата на Дубай и Абу Даби. Дубай, един от най-известните градове в света, предлага богата култура, впечатляващи градски пейзажи и възторжени възможности за пазаруване. Абу Даби, столица на ОАЕ, предлага многообразие от исторически и културни забележителности, както и вълнуващи преживявания.

През целият период на екскурзията, ще бъдете водени от опитен и професионален екскурзовод, който ще Ви предостави подробна информация и ще Ви покаже всичко, което Дубай и Абу Даби имат да предложат.

Не пропускайте възможността да се потопите в магията на Дубай и Абу Даби през тези аранжирани екскурзии в продължение на 5 дни!

Екскурзии в Дубай и Абу Даби за 5 дни

Екскурзии в Дубай и Абу Даби за 5 дни

Насладете се на незабравими пътешествия в период от 5 дни, като изберете една от нашите пакетни екскурзии до Дубай и Абу Даби.

Организираните и аранжирани пътувания ще ви запознаят с тези две невероятни дестинации и ще ви позволят да се насладите на магията на ОАЕ.

Дубай е град на модерните небостъргачи, луксозните молове и изисканите хотели. Тук ще имате възможността да разгледате впечатляващия Бурдж Халифа, най-високата сграда в света, и да се отдадете на шопинг в разкошните търговски центрове.

Абу Даби е столицата на ОАЕ и е известна с впечатляващата си градска архитектура и културни забележителности. Тук може да посетите Шейх Зайед Мечет, един от най-големите и най-красивите мечета в света, както и знаменитата Залива Фалкон, където ще откриете уникален поглед към Арабския залив.

Не изпускайте възможността да се потопите в магията на Дубай и Абу Даби с нашите аранжирани екскурзии за 5 дни!

Незабравимо пътешествие

Ако искате да посетите Дубай и Абу Даби за 5 дни, ние предлагаме аранжирани пакетни екскурзии, които обхващат всички най-интересни места и забележителности.

 • Предоставяме ви възможност да се насладите на роскошните хотели и ресторанти в Дубай и Абу Даби.
 • За целия период от 5 дни, ще имате опитан гид, който ще ви запознае с историята и културата на тези изумителни места.
 • Екскурзията ни ще ви позволи да посетите най-забележителните паметници в Дубай, включително Бурдж Халифа – най-високата сграда в света, Палм Джумейра – изумителен островен комплекс и Дюбай Мол – най-големият търговски център в света.
 • Ще имате възможност да се насладите на различни атракции, като ски в DUBAI SNOWDOME и романтична разходка с кораб около Палм Джумейра.
 • В Абу Даби, ще посетите Голямата джамия и Лувър Абу Даби – един от най-великите художествени музеи в света.

Не пропускайте тази невероятна възможност да прекратите свободния си период и да се потопите в магията на Дубай и Абу Даби. Резервирайте вашия пакет за 5 дни и се подгответе за незабравимо приключение!

Пакетни екскурзии в Дубай и Абу Даби

Имате възможността да се насладите на незабравими екскурзии в Дубай и Абу Даби за период от 5 дни. Тези пакетни екскурзии са създадени специално за всички, които искат да се потопят в разкошта и блясъка на тези изумителни градове.

Дубай – градът на бъдещето

Дубай е символ на модерността и иновациите. Вие ще имате възможност да се насладите на величието на небостъргачите, да се потопите в люкса на търговските центрове и да се отдадете на любимите си занимания – от шопинг до кулинарни изживявания.

Екскурзията до Дубай включва:

 • Посещение на най-високата сграда в света – Бурдж Халифа
 • Разходка сред впечатляващите Дубайски фонтани
 • Разглеждане на разкошните Дубайски търговски центрове
 • Посещение на уникалните Дубайски пазари

Абу Даби – културният съкровищница

Абу Даби ще ви запленя с богатата си история и култура. Тук ще откриете величието на Мечетите, красотата на древните развалини и спокойствието на арабската гостоприемност.

Екскурзията до Абу Даби включва:

 • Посещение на великолепната градина Шейх Зайед
 • Разглеждане на най-големият мечет в Обединените арабски емирства – Големият Мечет Шейх Зайед
 • Разходка из острова Йас, на който се намира Формула 1 трасето – Йас Марина Къркуит
 • Посещение на музея Лувър Абу Даби

Не пропускайте възможността да се потопите в магията на Дубай и Абу Даби с нашите пакетни екскурзии за 5 дни. Очакваме ви!

Аранжирани екскурзии в Дубай и Абу Даби

Искате да направите незабравимо пътешествие и да се насладите на красотите на Дубай и Абу Даби? Тогава нашите аранжирани екскурзии са точно за вас!

Периодът, в който можете да се насладите на това невероятно пътешествие, е само 5 дни. За този кратък период ще имате възможността да видите най-забележителните достопримечателности и да се потопите в богатата култура и традиции на тези две местности.

Нашите пакетни оферти за екскурзии включват всичко, от което се нуждаете, за да се насладите на пътешествието си. От настаняването в комфортни хотели до разнообразни включени екскурзии и забавления, всичко е включено в цената на пакета.

В Дубай ще се срещате с вълшебните небостъргачи, луксозните търговски центрове и песчаните плажове. Ще имате възможност да се качите на най-високата сграда в света – Бурдж Халифа и да се насладите на една от най-разкошните търговски зони – Дубай Мол.

След това, в Абу Даби ще бъдете изумени от красотата на Голямата джамия и впечатлени от пейзажа, доминиран от модерните небостъргачи и историческата крепост Касра ал-Хосн. Ще имате възможността да се насладите на специалната атмосфера на плаващия пазар и да посетите един от най-големите и най-вълнуващи тематични паркове – Ферари Сити.

Не пропускайте възможността да се потопите в магията на Дубай и Абу Даби! Изберете нашите аранжирани екскурзии и те ще накарат вашият престой в тези две невероятни места да бъде едно незабравимо приключение.

Екскурзии в Дубай и Абу Даби в продължение на 5 дни

Екскурзиите в Дубай и Абу Даби са аранжирани в пакетни оферти, които включват всичко необходимо за вашето незабравимо пътешествие. За 5 дни ще имате възможност да се насладите на невероятните забележителности на Дубай и Абу Даби и да създадете безценни спомени.

В период от 5 дни ще посетите и почувствате атмосферата на двата най-известни града в Обедното силистане. В Дубай ще се потопите в света на изобилието и лукса, разгледайки най-високата сграда в света – „Бурдж Халифа“, нерв на „Палм Джумейра“ и подземното метро, което ще ви отведе до модерните молове и търговски центрове.

След това, ще се отправите към Абу Даби, където ще откриете културното наследство и богатството на страната. Ще посетите Голямата мечети, Шейх Зайед Мечете, която е един от най-големите мечета в света, и Лувр Абу Даби, представящ един от най-големите музеи на света.

Тези екскурзии са перфектният начин да се насладите на красотата и културата на Дубай и Абу Даби, като се настаните в комфорта на хотелите и се наслаждавате на велветовото обслужване на нашия екип. Заповядайте и прекарайте незабравимите си 5 дни в Емиратите!

Какая программа предлагается на этой экскурсии?

Программа экскурсии в Дубай и Абу Даби предлагает посещение всех основных достопримечательностей обоих городов, включая Бурдж Халифа, Пальмовые острова, Дубайский молл, а также закатный серфинг и катание на верблюдах в пустыне. Кроме того, в программу входят посещения исторических мест, музеев и мечетей.

Как долго длится эта экскурсия?

Экскурсия до Дубай и Абу Даби продолжается 5 дней и 4 ночи. За это время вы сможете полностью осмотреть и насладиться всеми главными достопримечательностями этих двух городов и окунуться в атмосферу местной культуры и традиций.

Включены ли в стоимость экскурсии проживание и питание?

Да, в стоимость экскурсии включены все затраты на проживание в комфортабельных отелях и трехразовое питание. Вы сможете насладиться богатым выбором блюд местной и международной кухни.

Сколько стоит эта экскурсия?

Стоимость экскурсии до Дубай и Абу Даби за 5 дней составляет 1000 евро на одного человека. В эту цену включены все затраты на проживание, питание, транспорт, экскурсии и другие услуги, предоставляемые во время поездки.

Как можно забронировать эту экскурсию?

Чтобы забронировать экскурсию до Дубай и Абу Даби за 5 дней, вам нужно связаться с нашими менеджерами по телефону или отправить запрос по электронной почте. Они помогут вам выбрать удобные даты и оформить бронь.

Какова стоимость путешествия?

Стоимость путешествия зависит от выбранного варианта экскурсии, отеля, количества персон и включенных услуг. Пожалуйста, свяжитесь с нашим менеджером для получения точной цены.

Какие услуги включены в стоимость экскурсии?

В стоимость экскурсии включены: перелет, проживание в отеле, трансферы, экскурсии, услуги гида и питание. В некоторых вариантах также могут быть дополнительные услуги, такие как посещение парков развлечений или специальные мероприятия.

Какова продолжительность экскурсии?

Продолжительность экскурсии до Дубай и Абу Даби составляет 5 дней. Это включает время на перелет, проживание в отеле и проведение экскурсий. Конкретное расписание будет согласовано перед поездкой.

Какие достопримечательности будут посещены во время экскурсии?

Во время экскурсии до Дубай и Абу Даби вы посетите такие достопримечательности, как Бурдж Халифа, Дубайскую аквариум и подводный зоопарк, пальмовый остров Пальма Джумейра, мечеть Шейха Зайда и другие. Полный список достопримечательностей будет предоставлен перед поездкой.

Abu Dhabi travel guide

Дубай – раят в Ориента!

50 Невероятни Факта за ДУБАЙ, които НЕ СА ЛЪЖА

50 Невероятни Факта за КИТАЙ, които ще ви СТРЕСНАТ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *