Екскурзия от Варна до Дубай – открийте невероятното крайбрежие и културата на ОАЕ

Съдържание

Екскурзия от Варна до Дубай - открийте невероятното крайбрежие и културата на ОАЕ

Подарете си незабравимо пътешествие до Дубай и открийте красотите на ОАЕ. С нашата екскурзия ще имате възможността да се насладите на невероятни пейзажи, интересни обиколки и културни изживявания.

Заповядайте на едно незабравимо пътуване до Дубай – перлата на Близкия изток. Опитайте се в невероятните излети в пустинята, разгледайте величествените небостъргачи и разтърсете сетивата със свои буйни търговски центрове. Всичко това ще откриете с нашата екскурзия, започваща от Варна.

Екскурзия от Варна до Дубай ви предлага:

  • Бодра обстановка и комфортно пътуване
  • Професионален екскурзовод, който ще разкрие пред вас всички тайни
  • Изобилие от развлечения и събития
  • Възможност да се потопите в богатата култура и история на ОАЕ
  • Неустоими фотогенични места за снимки

Отбележете ограниченото време нашата екскурзия е предложение. Резервирайте своето място сега и се насладете на неповторими моменти в Дубай!

Не пропускайте това блестящо приключение! Очакваме ви!

Екскурзия от Варна до Дубай:

Екскурзия от Варна до Дубай:

Излетът започва от летище Варна, където ще се прибавите на борда на самолет и ще се отправите към крайбрежието на Дубай. Предоставяме ви безпроблемен пътуване с удобен транспорт и опитни пилоти.

В Дубай ще бъдете впечатлени от съвременната архитектура и грандиозните небостъргачи, които се издигат в сърцето на града. Величието на Бурдж Халифа и Палм Джумейра ще ви оставят без дъх. Разходката из впечатляващите търговски центрове като „Дубай мол“ ще ви запознае с невероятната култура и модерният начин на живот в града.

Нашата екскурзия в Дубай включва и обиколка на пустинята, където ще се насладите на красивите пейзажи и традиционния им културен начин на живот. Верблюди и арабски танци ще създадат атмосферата на истински Близкия Изток.

Започнете своето пътешествие от Варна и се потопете в необикновеността на ОАЕ с нашата екскурзия до Дубай! Подарете си едно незабравимо пътешествие и се насладете на красивото крайбрежие и богатата култура на ОАЕ!

Открийте невероятното крайбрежие на ОАЕ:

Екскурзията от Варна до Дубай е идеалното пътуване, което ще ви предостави възможността да откриете невероятното крайбрежие на Обединените арабски емирства (ОАЕ). Опитайте се да си представите зашеметяващите пейзажи, които ще видите по време на това незабравимо пътешествие.

С излета от Варна до Дубай ще имате възможността да се потопите в богатата култура и уникалния начин на живот на ОАЕ. Вашето пътешествие започва с приятен полет до Дубай, където ще бъдете посрещнати от нашия професионален екип.

По време на екскурзията, която организираме, ще имате възможността да се насладите на впечатляващи плажове, кристално чисти води и живописни галерии от пясъчни дюни, които граничат с Арабския залив. Ще можете да потопите краката си в топлите води на Осемнадесетия плаж, едно от най-прекрасните крайбрежни места в ОАЕ.

Освен крайбрежието, Дубай ви предлага и невероятни градски гледки. Посетете Бурдж Калифа, най-високата сграда в света, откъдето ще можете да се насладите на впечатляващ изглед върху града и крайбрежието. Разходете се известната луксозна търговска зона в Дубай Мол и посетете тематични паркове, където ще откриете автентична арабска кухня и традиции.

Пътешествието до Дубай от Варна е едно от най-прекрасните пътешествия, които можете да направите. Това е възможността да се насладите на вълшебната красота на невероятното крайбрежие на ОАЕ и да се потопите в културата и магията на Дубай. Заповядайте на този неповторим опит и осъществете своите мечти за едно незабравимо пътешествие!

Плажове и брегове на Арабския залив

Плажове и брегове на Арабския залив

Докато пътувате от Варна до Дубай, не пропускайте възможността да откриете невероятните плажове и брегове на Арабския залив. Екскурзията ще ви даде възможността да обиколите чудесата на океана и Средиземно море, които се срещат до тези красиви краища. Изживейте изключителното преживяване от екскурзията и се наслаждавайте на кристално чистите води и белият пясък, докато разглеждате красивите гледки и усещате слънчевите лъчи на Арабския залив.

Островите на Дубай: Палма и Мировият острови

Ако сте се решили на обиколка на Дубай, не пропускайте излет до невероятните острови в района. Те са истински символ на лукса и инженерните постижения на ОАЕ.

Палма – един от най-известните и големи изкуствени острови в света, създаден като резидентно место с луксозни хотели и вили. Островът прилича на палма, която се простира на бреговата линия на Дубай. При екскурзията вие ще имате възможност да се насладите на изгледа към града ивърху острова и да се разхождате по прекрасните плажове.

Мировият острови – колекция от над 300 изкуствени острова във форма на световния мапа. Те са сгрупирани в четирите континенти – Европа, Азия, Африка и Америка. Това е уникално място, което не може да бъде видяно никъде другаде. При посещение на Мировият острови, ще можете да се насладите на едно вълнуващо пътуване из съкровищата на световната култура.

При екскурзията от Варна до Дубай, вие ще имате възможността да откриете невероятното крайбрежие и културата на ОАЕ и да посетите островите на Дубай – Палма и Мировият острови.

Риболов и водни спортове в Дубайската морска зона

Ако искате да изживеете незабравимо приключение по време на вашето пътуване до Дубай, не пропускайте възможността да се насладите на риболов и водни спортове в Дубайската морска зона.

Екскурзията ще започне с излет до Дубай, където ще се настаните в своя хотел и ще имате възможност да се запознаете с местната култура и традиции.

След това, може да се отправите на обиколка на Дубай, където ще се насладите на красивото крайбрежие и невероятната природа. Ще имате възможност да се разходите из красивите паркове и градини, както и да посетите някои от най-известните забележителности в региона.

Но истинското приключение започва, когато се отправите в Дубайската морска зона за риболов и водни спортове. Там ще можете да се насладите на риболов в невероятно красивите и богати на риба води. Ще имате възможност да хванете най-различни видове риба и да се насладите на спокойствието и красотата на околната природа.

Дубайската морска зона е идеално място за любителите на водните спортове. Там можете да се насладите на кайтсърфинг, водно ски, гмуркане и много други водни спортове. Специализирани инструктори ще ви помогнат да се научите на нови спортове или да развиете вашия умение.

Не пропускайте възможността да изживеете уникално пътешествие и да се насладите на невероятното крайбрежие и културата на ОАЕ по време на вашата екскурзия от Варна до Дубай!

Излет от Варна до Дубай:

Предлагаме ви вълнуваща обиколка на ненадминатия град Дубай. Възползвайте се от нашата екскурзия и открийте невероятното крайбрежие и културата на ОАЕ. Специално за вас предоставяме възможността да преживеете изключителното пътешествие от Варна до Дубай.

Със своето изискано и модерно строителство, Дубай е истинска перла в пустинята. Екскурзията ни включва пътуване с комфортен самолет, който ще ви отведе директно до този впечатляващ град.

В хода на обиколката ще имате възможност да видите най-впечатляващите забележителности на Дубай, като небостъргачите Бурдж Халифа и Дубай Мол, уникалния остров Палм Джумейра, невероятния аквапарк „Аква вентура“, обездвижения „Скайлайн Уолк“ и много други.

Не пропускайте тази невероятна възможност за едно незабравимо пътуване! Резервирайте своята екскурзия от Варна до Дубай и се погрижете да заредите камерите и сърцата си с невероятни спомени от това изискано и завладяващо наземно пътешествие!

Разходка из музея на Дубай

Музеят е разположен в стария градските квартал на Дубай, известен като Ал Фахиди. Той е построен в традиционен арабски стил и представлява исторически символ на града. Посетителите могат да се насладят на богатата колекция от археологически находки, старинни монети, традиционни дрехи и ръкописи, които проследяват богатата история и култура на Дубай.

Изпълнен със задъхващи артистични изложби, Музеят на Дубай предлага изключително образователна и вълнуваща обиколка, която ще ви представи наследството и разнообразието на ОАЕ. На екскурзията ще ви бъдат разказани интересни истории за града и ще имате възможност да видите реконструирани артефакти от различни периоди на историята.

Последвайки ръководителя на екскурзията, ще се потопите в атмосферата на миналото и ще откриете историята на Дубай. Ще разберете за търговската и морска история на града, както и за това как той се разви от рибарско селище до съвременен мегаполис.

Така че, открийте невероятната обиколка на Музея на Дубай и се потопете в богатата култура и история на този вълнуващ град. Изживейте незабравимо пътешествие, което ще запомните завинаги.

Посещение на Бурдж Халифа – най-високата сграда в света

С височина над 828 метра, Бурдж Халифа стои гордо сред небостъргачите на Дубай. Със своите 163 етажа, тази истинска архитектурна изумителност предлага невероятни изживявания на своите посетители.

Пътуването до Бурдж Халифа ще ви потопи в света на екстравагантната луксозна обстановка, която владее в Дубай. Ще се насладите на красивите пейзажи през пътешествието и ще се впуснете в истинско приключение из тази уникална дестинация.

В Бурдж Халифа вие ще имате възможност да се поразите от фантастичната гледка от неговата обсерватория, която се намира на 124-ти етаж. Има възможност да се отиде и на по-високите етажи, където ще можете да се насладите на видовете до безкрайност.

Необходимо е да знаете, че излетът на Бурдж Халифа е едно от най-търсените преживявания от туристите в Дубай. Затова, не пропускайте възможността да се възползвате от нашата екскурзия и откриете вълшебството на най-високата сграда в света.

Разкриване на джип сафари в пустинята на Дубай

Разкриване на джип сафари в пустинята на Дубай

Докато преди това може да се насладите на красотите на крайбрежието и културата на ОАЕ, джип сафарито предлага напълно различно изживяване. Специално обучени водачи ще ви отведат на незабравим излет в пустинята.

Дестинация: Дубай
Тип: Джип сафари
Продължителност: Цял ден
Цена: По запитване

Изживейте адреналина, докато се качвате на джип и се отправяте на обиколка из песъчинките на дубайската пустиня. Водачите ни ще ви покажат всички скрити перли и ви разкажат за живота и културата на хората, които живеят в тези невероятни места.

Не пропускайте възможността да се потопите в сърцето на пустинята и да разкриете нейната мистерия. Докоснете се до природата и се насладете на невероятните гледки и пейзажи.

Тъй като джип сафарито изисква специално оборудване и водачи с опит, местата са ограничени. Резервирайте своето място вече и грабнете възможността да разкриете пустинята на Дубай.

Обиколка от Варна до Дубай:

По време на тази обиколка, ще имате възможност да посетите някои от най-известните забележителности в Дубай, като например Бурдж Халифа – най-високата сграда в света, Палмовият остров – символ на роскошта и екзотиката, Дубайската фонтана – най-голямата хореографирана фонтана в света, и много други.

Не пропускайте тази невероятна възможност за културно обогатяващо пътешествие от Варна до Дубай. Резервирайте вашата екскурзия още сега и се насладете на незабравимо преживяване в едно от най-вълнуващите места на земята!

Дубайският търговски център – най-големият търговски център в света

Дубайският търговски център - най-големият търговски център в света

Ако сте готови за вълнуващо пътуване из света на модата и шопинга, едно от най-завладяващите места, които трябва да посетите във вашата екскурзия до Дубай, е невероятният Дубайски търговски център.

Този впечатляващ търговски център е самопризнатата мека на любителите на шопинга от целия свят. Разположен в сърцето на града, той предлага безброй възможности за разходка и развлечение. Представете си огромна структура, изпълнена с модни марки от най-високо качество и умело подредени магазини, които носят всякакви артикули и стоки от цял свят.

Изграден на площ от над 1,1 милиона квадратни метра, Дубайският търговски център е истински търговски рай, който предлага не само безброй възможности за шопинг, но и множество развлекателни и гастрономически заведения. В него ще намерите най-известните марки облекла, обувки, аксесоари и козметика от целия свят.

Когато посетите Дубайския търговски център, ще откриете огромен избор от изключителни продукти и невероятни оферти, които няма да можете да устоите. Бъдете сигурни, че ще се върнете със заредени с покупки чанти и спомени от незабравимото си пътешествие в Дубай.

Дори ако не сте поклонник на шопинга, просто разходката из Дубайския търговски център е преживяване, което никога няма да забравите. Прекарайте културно и забавно времето си там, разглеждайки магазините, или се насладете на вкусните специалитети в ресторантите и кафенетата в центъра.

Сигурността и удобството на посетителите са от основно значение, затова Дубайският търговски център предлага безплатен паркинг и лесен достъп до всички магазини и обектите в него. Моля, не забравяйте да запазите достатъчно време за тази символична обиколка в най-големия търговски център в света при вашата следваща екскурзия до Дубай!

Посещение на Дубай Мол

Дубай Мол е истинска мека за любителите на шопинга. Тук Вие ще намерите безброй магазини на световноизвестни марки, модни спортни и луксозни брандови магазини, както и уникални дизайнерски бутици. Също така, за да се отпуснете малко между разходките, можете да се насладите на разнообразни кафенета и ресторанти, предлагащи вкусна местна и интернационална кухня.

Дубай Мол не е само търговски център – това е истинско място за развлечения. В комплекса ще откриете първокласни забавления като огромно кънкище на лед, където се провеждат редовни шоу с професионални пързалкари. За любителите на кино, тук ще откриете няколко модерни кинозали, където можете да гледате последните филми от цял свят. Така че искате ли да се посветите на шопинг, развлечения или и двата – Дубай Мол е точното място, което не трябва да пропуснете по време на вашата екскурзия до Дубай.

Екскурзия до Дубайската фонтана

Екскурзия до Дубайската фонтана

Друга невероятна част от вашата екскурзия до Дубай е обиколката на Дубайската фонтана. Тя е едно от най-известните места за посещение в града и просто трябва да я видите собствените си очи.

Дубайската фонтана се намира в епицентъра на града и предлага невероятно зрелище, което се отличава със своя изключителен воден шоу. Всяка вечер, нейните потресаващи водни фонтани на ритми на музика и светлина правят несравнимо шоу.

Пътуването до Дубайската фонтана е истинско пътешествие из централната част на града. Ще се насладите на впечатляващи гледки по пътя, като минавате през впечатляващата забележителност на града. До фонтаната ще откриете много ресторанти, бутици и развлекателни заведения.

Излетът до Дубайската фонтана е перфектното допълнение към вашата екскурзия до Дубай. Не пропускайте възможността да се насладите на това изключително и уникално преживяване.

Пътуване от Варна до Дубай:

 Пътуване от Варна до Дубай:

Екскурзия от Варна до Дубай е перфектното пътешествие, което ще разкрие на гостите невероятното крайбрежие и богатата култура на Обединените арабски емирства.

Излетът започва от Варна, където ще се качите на комфортабелен самолет, който ще ви отведе директно до Дубай. Пътуването ще бъде леко и приятно, като ще можете да се насладите на превъзходното обслужване и комфорта на борда.

След пристигането в Дубай ще започне истинската обиколка на това впечатляващо място. Ще имате възможност да посетите невероятни забележителности като Бурдж Халифа, най-високата сграда в света, Дубай Мол, най-голямата търговска галерия в света и много други иконични места.

Вие ще бъдете възхитени от съчетанието на съвременните забележителности и традиционната арабска култура. Ще имате възможността да опитате вкусна арабска храна и да се потопите в магическата атмосфера на пазарите и базарите.

Пътешествието до Дубай ще ви остави с незабравими спомени и ще ви позволи да откриете красотата и разнообразието на Обединените арабски емирства.

Включено в пакета: Цена: Продължителност:
Самолетни билети от Варна до Дубай от 1500 лв. 7 дни
Настаняване в хотел 5 звезди от 1200 лв. 7 нощувки
Обиколка на Дубай включена в цената 1 ден
Трансфери от и до летището включени в цената

Директен полет до Дубай

Избягайте от хаоса на летищата и преживейте комфортно пътешествие до невероятния Дубай. Самолетът излитае от Варна и ви отвежда директно до столицата на Обединените арабски емирства. Насладете се на невероятно пътуване и открийте културата, красотата и блясъка на това забележително място.

По време на вашият престой в Дубай, ще имате възможност да обиколите невероятното крайбрежие на ОАЕ и да се потопите в уникалната атмосфера на града. Разходете се по известната набережна Джумейра, опитайте се във впечатляващите ресторанти на висота с панорамен изглед към града, и разгледайте някои от най-впечатляващите архитектурни и инженерни постижения в света, като небостъргача Бурдж Халифа и известните емирски кули Бурдж Ал Араб.

Не пропускайте възможността да се включите в организираната обиколка, която ще ви покаже най-популярните забележителности на града – от Джумейра Моск към Дубай Малл, и от Атлантис Палм към пустинята с невероятните маркери – наистина ще останете възхитени от това, което ще видите.

Тъй като пътувате от Варна, няма да се нуждаете от прекачване или спиране в други големи градове. Започнете вашия път към незабравимо приключение, като резервирате екскурзията от Варна до Дубай и се подгответе за ненадминато пътешествие.

До Дубай – едно от най-добрите пътувания, които можете да си позволите! Защо се колебаете? Резервирайте Вашата екскурзия сега и открийте магията на Дубай!

Какая длительность экскурзии от Варны до Дубай?

Длительность экскурзии от Варны до Дубай составляет 10 дней и 9 ночей.

Какие места включены в экскурзию от Варны до Дубай?

В экскурзию от Варны до Дубай включены такие места, как невероятное крайбрежие ОАЕ, культура и архитектура Дубая.

Каков стоимость экскурзии от Варны до Дубай?

Стоимость экскурзии от Варны до Дубай зависит от выбранного типа размещения и даты поездки. Пожалуйста, свяжитесь с нашими менеджерами для получения точной информации о стоимости.

Какие услуги входят в стоимость экскурзии от Варны до Дубай?

В стоимость экскурзии от Варны до Дубай входят авиабилеты, проживание в отелях, трансферы, экскурсии, питание по программе тура и страховка.

Какие дополнительные расходы могут возникнуть во время экскурзии от Варны до Дубай?

Дополнительные расходы, которые могут возникнуть во время экскурзии от Варны до Дубай, могут включать в себя личные расходы, например, покупки сувениров, дополнительные экскурсии, обеды и ужины за пределами программы тура.

Кои са включени втори дестинации на екскурзията до Дубай?

Вторите дестинации, които можете да посетите по време на екскурзията до Дубай включват Абу Даби, Сейф, Шарджа и Аджман.

Каква е продължителността на екскурзията до Дубай?

Продължителността на екскурзията до Дубай обикновено е около 7-10 дни, в зависимост от конкретния план и програма. Можете да се свържете с туроператора, за да получите точна информация за продължителността на екскурзията.

Какво включва цената на екскурзията до Дубай?

Цената на екскурзията до Дубай обикновено включва: полетни билети, трансфери от и до летищата, настаняване в хотели, храна и напитки, вътрешен транспорт по време на екскурзията и съпровождение на професионален гид. Възможно е да има различия в пакета на екскурзията в зависимост от конкретната оферта и туроператора, затова е препоръчително да се свържете с тях за точна информация за включените услуги и цена.

VLOG: First ever time in Dubai!

50 Невероятни Факта за ДУБАЙ, които НЕ СА ЛЪЖА

Рожден ден в Абу Даби🕌

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *