Екскурзия със самолет до Дубай на 2 октомври от Пловдив Туристическа агенция

Съдържание

Екскурзия със самолет до Дубай на 2 октомври от Пловдив | Туристическа агенция

Потопете в луксозния свят на Дубай и изживейте невероятни преживявания! Насладете се на изисканите плажове, разгледайте великолепните архитектурни чудеса и опитайте се в завладяващата визия на модерната метрополия!

Нашият самолет ще Ви пренесе от Пловдив до Дубай на 2 октомври. Не пропускайте възможността да откриете блясъка и лукса на това удивително място!

Екскурзията включва:

 • Полет: полет с комфортен самолет от Пловдив до Дубай на 2 октомври.
 • Нощувки: 5 нощувки на избрани хотели в Дубай.
 • Разходка: разходка из сърцето на Дубай, с възможност за посещение на най-известните забележителности.
 • Екскурзовод: опитен екскурзовод, който ще Ви запознае с културата, историята и традициите на Дубай.

Не пропускайте тази изключителна възможност! Резервирайте своята екскурзия до Дубай на 2 октомври от Пловдив сега!

Екскурзия със самолет до Дубай на 2 октомври от Пловдив

Екскурзия със самолет до Дубай на 2 октомври от Пловдив

Присъединете се към нас на 2 октомври и отпътувайте за незабравима екскурзия до Дубай със самолет. Това е втората възможност да се потопите в безкрайната луксозна красота на този дестинация, която е най-голямата и най-богатата област в Обединените арабски емирства.

Докато летите от Пловдив до Дубай, ще можете да се насладите на комфорта и удобствата на самолета. Ще се насладите на приятното обслужване и ще имате възможност да се отпуснете и се забавлявате по време на полета.

Когато пристигнете в Дубай, ще се откриете в свят на изобилие и разнообразие. Ще можете да посетите най-известните забележителности, като Бурдж Халифа, най-високата сграда в света, и Пустинята на Арабския полуостров, която предлага невероятни пейзажи и екзотични преживявания.

Не пропускайте тази невероятна възможност за екскурзия до Дубай на 2 октомври. Резервирайте вашия билет и се насладете на един незабравим престой в този магически град.

Бъдете част от ексклузивната екскурзия със самолет до Дубай!

Туристическа агенция

Изберете най-удобното време за пътуване и се подгответе за незабравимото си приключение в Дубай! Нашата туристическа агенция Ви предлага екскурзия със самолет до Дубай на 2-ри октомври от Пловдив.

Със самолета ще стигнете до Дубай бързо и комфортно, откъдето ще бъдете посрещнати от водач на турния, който ще се погрижи за всичко необходимо по време на Вашето пребиваване.

Дата Цена Места на разположение
2 октомври от 1500 лв. ограничени

Цената включва самолетен билет, трансфери, настаняване в хотел, екскурзоводски услуги и различни неустоими атракции в Дубай – най-високата сграда в света „Бурдж Халифа“, пустинните сафари, разходка по плажа и много други.

Не пропускайте възможността да посетите един от най-екзотичните градове в света! Резервирайте своята екскурзия до Дубай сега и се наслаждавайте на неповторимо пътешествие!

Предложение

Екскурзия със самолет до Дубай на 2 октомври от Пловдив

Дестинация Дубай
Дата 2 октомври
Място Пловдив
Транспорт Самолет

Не пропускайте уникалната възможност да посетите невероятния Дубай. Самолетът от Пловдив ще ви отведе до тази невероятна дестинация на 2 октомври. Гарантираме ви незабравими спомени и изключително удоволствие от екскурзията. Запазете своето място в групата сега и се насладете на всичко, което Дубай има да предложи.

Туристическа агенция

Преимущества:

Преимущества:

1. Комфорт и удобство: Екскурзията със самолет до Дубай на 2 октомври от Пловдив предлага най-удобния начин за пътуване. Вие можете да се насладите на комфорта и лукса на модерния самолет, докато пътувате до едно от най-популярните туристически места в света.

2. Бързина: Забравете за дългите часове пътуване с кола или автобус. Полетът ще ви отведе до Дубай за кратко време, докато се наслаждавате на удобството и безопасността на самолета.

3. Разнообразие и богатство: Вторият октомври е идеална дата за посещение на Дубай. Градът предлага безброй възможности за развлечения, разнообразни магазини, луксозни хотели и невероятни гледки. Това е възможност да се насладите на културата и богатството на този съществуващ град.

4. Професионално обслужване: Туристическата агенция, организираща екскурзията, се грижи за вашето комфортно прекарване на времето в Дубай. Професионалният екип ще ви насочи към най-добрите забележителности и ще се грижи за всички детайли по време на пътешествието ви.

Цена и условия

Цена и условия

Цената на екскурзията със самолет до Дубай на втори октомври от Пловдив е:

 • Еднолична стая: 1500 лв.
 • Стая с две легла: 1200 лв. на човек
 • Стая с три легла: 1000 лв. на човек

Условията за резервация и плащане са:

 1. За резервация на място е необходимо да заплатите депозит в размер на 30% от общата сума.
 2. Оставащата сума трябва да бъде заплатена не по-късно от един месец преди датата на екскурзията.
 3. Плащането може да се извърши по банков път или лично в офиса на туристическата агенция.

Моля, имайте предвид, че цените са валидни само за ограничен брой места и може да се променят без предупреждение. За повече информация и резервации, моля свържете се с нас на посочените контакти.

Екскурзия до Дубай на втори октомври от Пловдив

Екскурзия до Дубай на втори октомври от Пловдив

Екскурзия със самолет до Дубай на втори октомври от Пловдив предлага уникално пътешествие до едно от най-привлекателните места на планетата. Опитайте неповторимият лукс и богатият културен опит, който Дубай предлага на всеки посетител.

Тази екскурзия до Дубай ще ви даде възможността да померите границите на красотата и да се насладите на невероятните гледки от небостъргачите и пясъчните пустошки. Ще посетите иконичните сгради, като Бурдж Халифа и Бурдж ал Араб, които се издигат над останалите и ви приказват словно приказка.

Освен културното пътешествие, ще имате възможността да се насладите на уникалния шопинг в Дубай Мол и Мол ибн Батута, които предлагат безброй магазини и дизайнерски брандове. Разнообразието от кухни със световни вкусове и луксозни възможности за развлечение неизменно ще ви впечатлят.

Не изпускайте възможността да бъдете част от тази необикновена екскурзия до Дубай на втори октомври от Пловдив. Запишете се още сега и се погрижете за незабравимо пътуване до един от най-красивите градове в света!

Подробности путешествия

Екскурзия със самолет до Дубай на 2 октомври от Пловдив втори.

Дата Место отправления Место прибытия
2 октомври Пловдив Дубай

Присъединете се към нас за незабравимо пътуване до невероятния Дубай! Изживейте естественото и културно богатство на това място, като пътувате с комфорта и бързината на самолета. Нашата екскурзия започва от Пловдив втори октомври и ви отвежда директно до Дубай.

Самолетът ни предлага всички удобства и удоволствия, които могат да се очакват от модерен пътнически самолет. Нашите опитни пилоти и екипаж ще ви осигурят приятна и безопасна почивка по време на пътуването до Дубай.

Нашият програма в Дубай включва посещение на най-известните забележителности и атракции, включително Бурдж Халифа, Палм Джумейра, морския залив и много други. Очакват ви истинско пътешествие в сърцето на арабската култура и разкош.

Резервирайте сега място за екскурзията със самолет до Дубай на 2 октомври от Пловдив втори. Насладете се на невероятното изживяване, като се доверите на нашата туристическа агенция.

Интересни места

Интересни места

 • Бурдж Халифа – най-високата сграда в света, където можете да се насладите на впечатляващ изглед от обсерваторията върху 148-ия и 125-ия етаж.
 • Дубай Мол – голям търговски център с най-разнообразни магазини и ресторанти, където можете да си купите всичко, от модни дрехи и аксесоари до еlectronic устройства.
 • Пустинята на Дубай – можете да се насладите на пасеките на пъски пясъци и видяте горещите скали, а също така да се опитате и различни видове пустинни спортове.
 • Дубайската фонтана – един от най-големите фонтани в света, която представя чудесно шоу на светлина и музика.
 • Палм Джумейра – известна като „осемия разпънат мига“, това е изкуствен остров, където можете да се насладите на различни хотели, ресторанти и плажове.
 • Старият Дубай – това е историческата част на града, където можете да посетите старите предместия, етнографски музеи и традиционни суки.

Поради своите вълшебни забележителности, Дубай е невероятна дестинация за вашата екскурзия. Резервирайте вашето място за екскурзията със самолет до Дубай на 2 октомври от Пловдив сега и се насладете на невероятния опит, който този град предлага!

Проживание и питание

При покупке нашей экскурзии в Дубай на второе октября, вас ждет не только увлекательное путешествие, но и комфортное проживание в отелях высокого класса.

Мы подобрали для вас лучшие варианты размещения, где вы сможете насладиться истинно роскошным отдыхом. Откройте для себя удивительные отели, предоставляющие широкий спектр услуг и высокий уровень обслуживания.

Во время вашего пребывания в Дубае, вам будет предоставлено разнообразное питание. Вы сможете попробовать блюда разной кухни, начиная с традиционных арабских деликатесов и заканчивая изысканными мировыми гастрономическими шедеврами.

Мы гарантируем, что ваше путешествие до Дубая на самолете будет не только увлекательным, но и комфортным. Наша туристическая агентство предоставит вам полный спектр услуг, чтобы вы могли расслабиться и полностью насладиться своим отпуском.

Полет със самолет до Дубай на втори октомври от Пловдив

Полет със самолет до Дубай на втори октомври от Пловдив

Самолетът ви очаква на летище Пловдив в ранните утринни часове на втори октомври, като ви гарантираме комфортен и безопасен полет до Дубай. Използвайки услугите на нашата туристическа агенция, ще се насладите на приятно пътуване без стрес и грижи.

Дубай ви предлага безброй възможности за развлечения и отдих. Открийте красотата на тази модерна мегаполис и се потопете в екзотичния свят на арабската култура и традиции. Разходете се по най-съвременните търговски центрове, опитайте невероятни ястия в автентични ресторанти и се потопете в луксозния свят на Дубай Марина.

Не пропускайте възможността да разгледате и най-атрактивните забележителности, като Бурдж Халифа – най-високата сграда в света, Дубай Мол – един от най-големите търговски центрове в света и Дубай Фонтаните – впечатляващ шоу с водна и светлинна хореография.

Организирайте своята екскурзия до Дубай втори октомври и се насладете на уникален преживяване, което никога няма да забравите! Очакваме ви в нашата туристическа агенция, за да резервирате своя билет и да си осигурите място на този незабравим полет до Дубай.

Време на излитане и пристигане

Време на излитане и пристигане

Екскурзията до Дубай на 2-ри октомври от Пловдив ще бъде извършена със самолет. Времето на излитане от летище Пловдив е предвидено за 10:00 часа сутринта. След кратък полет, туристите ще пристигнат в Дубай в 17:00 часа наследобяд.

То забележително е, че часовата разлика с Дубай е +3 часа, като това трябва да се има предвид при планирането на вашия ден в Дубай. Моля, бъдете на внимание към това при планирането на вашата програма и активности в града.

Туристическата агенция Ви довежда до едно от най-популярните дестинации в света. Използвайте възможността да посетите Дубай и да се насладите на неговата красота, богатство и уникални атракции с тази екскурзия на 2-ри октомври от Пловдив!

Уровень комфорта

Уровень комфорта

Приобретая путевку на нашу экскурзию с самолетом до Дубай самолетом, вы получаете возможность насладиться комфортом во время всего путешествия. Мы предлагаем современные и удобные самолеты, оборудованные всем необходимым для комфортного перелета.

Второго октября вы отправитесь из города Пловдив на незабываемое путешествие в Дубай. Мы гарантируем, что на протяжении всего полета вы будете окружены заботой и вниманием нашей команды.

Перелет до Дубай займет небольшое количество времени, и вы сможете расслабиться и насладиться приятным путешествием.

Мы всегда стремимся предоставить нашим клиентам самые высокие стандарты комфорта и уровень обслуживания. Ваше удовольствие и комфорт – наша главная цель.

Присоединяйтесь к нам в этом захватывающем путешествии и позвольте себе наслаждаться уровнем комфорта, который вы заслуживаете!

Какие достопримечательности посещает экскурзия в Дубае?

В рамках экскурзии вы посетите такие достопримечательности как Бурдж Халифа, Дубай Молл, Дубай Фонтаны, Пляжи Джумейра и Пальмовый остров, Марса Джебель Али, Дубай Марина и многое другое.

Как долго длится экскурзия в Дубай?

Экскурзия в Дубай длится 7 дней, с 2 октября по 9 октября.

Включен ли перелет в стоимость экскурзии?

Да, перелет до Дубая и обратно включен в стоимость экскурзии.

Можно ли оплатить экскурзию в рассрочку?

Да, вы можете оплатить экскурзию в рассрочку. Для получения подробной информации о возможностях рассрочки обратитесь в нашу туристическую агенцию.

Какие документы необходимы для поездки в Дубай?

Для поездки в Дубай вам понадобится заграничный паспорт, который должен быть действителен не менее 6 месяцев после окончания поездки. Также необходимо оформить визу в ОАЭ. Наши специалисты помогут вам с оформлением всех необходимых документов.

Кои летища в Пловдив са достъпни за избраната екскурзия?

За избраната екскурзия може да се използват летищата „Пловдив“ и „София“.

Какво включва пакетът за екскурзията до Дубай?

Пакетът за екскурзията до Дубай включва полет със самолет, престой в хотел, трансфери, и възможност за организирано посещение на забележителности.

Колко дни ще продължи екскурзията до Дубай?

Екскурзията до Дубай ще продължи 5 дни.

Какво е включено в цената на екскурзията до Дубай?

Цената на екскурзията до Дубай включва полет със самолет, престой в хотел, трансфери, и организирано посещение на забележителности.

Каква е цената на екскурзията до Дубай?

Цената на екскурзията до Дубай започва от 1000 лева.

Регистрация на летището

КОЕ Е НАЙ-ЛЮБИМОТО МИ МЯСТО В ДУБАЙ ?🤩

Отидох на летището и си купих билет за следващия полет | Част 1

СЕСТРИ В ДУБАЙ – НА ЕКСКУРЗИЯ ПО ЖЕНСКИ | Да сбъднеш нечия мечта 💗 Част 1

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *