Оферти екскурзии до Дубай – Варианти цени и преживявания

Съдържание

Оферти екскурзии до Дубай - Варианти цени и преживявания

Предлагаме невероятни екскурзии до Дубай, където може да посетите някои от най-впечатляващите забележителности в света! Опитайте обиколки на Дубай – пътуване измежду високи небостъргачи, наситени пазари и широки плажове. Нашите пакети турове са създадени така, че да ви осигурят незабравимо преживяване в едно от най-луксозните и модерни градове на Земята!

Посетете Дубай – мястото, където традициите се преплитат с иновациите, и докоснете блясъка на Арабския полуостров!

Ще се насладите на вълнуващи пътешествия в пустинята, разходки по плажа и разнообразни културни и гурме изживявания. Имаме няколко различни пакета турове до Дубай, които ви предлагат възможността да изследвате града и неговите околности по ваше усмотрение.

Оферти екскурзии до Дубай

Оферти екскурзии до Дубай

Предлагаме разнообразни пакети за пътувания до Дубай, които ще ви осигурят незабравими преживявания. Нашите обиколки и екскурзии дават възможност да посетите най-известните забележителности в Дубай и да се насладите на неповторимите гледки и атмосфера на тази магическа дестинация.

С нашите пътешествия до Дубай ще имате възможност да се насладите на бляскавите небостъргачи, удивителните острови в морето, безкрайните пустини и великолепните плажове. Нашият опитен екип ще се погрижи за вашата комфортна и безопасна екскурзия.

Екскурзии до Дубай Цена
Екскурзия до Бурдж Халифа 250 лв.
Екскурзия до Пустинята на Дубай 200 лв.
Екскурзия до Дубай Мол 150 лв.
Екскурзия до Дубайския аквариум 180 лв.

Разгледайте нашите оферти и планирайте своето незабравимо пътешествие до Дубай. Очакваме ви с нетърпение!

Варианти, цени и преживявания

Варианти, цени и преживявания

Предлагаме различни обиколки и екскурзии до Дубай, които ще ви позволят да посетите това впечатляващо място и да се насладите на невероятни преживявания.

 • Дисниленд в Дубай – пътуване до най-големия забавен парк в региона, където ще срещнете световноизвестните герои и ще се насладите на емоционални атракциони.
 • Екскурзия до впечатляващите небостъргачи – разходка из впечатляващият градски пейзаж на Дубай и посещение на едни от най-високите сгради в света.
 • Сафари в пустинята – предлагаме ви вълнуващо приключение, при което ще имате възможността да се возите на камили, да разгледате зрелищна пустинна природа и да опитате традиционната арабска храна.
 • Пакети за шопинг – Дубай е известен с безмитните магазини и огромните търговски центрове, които предлагат всичко, което може да си помислите. Предлагаме ви различни пакети, които ще ви дадат възможността да се насладите на шопинг изживяване на високо ниво.
 • Турове до луксозния Дубай – ако искате да се насладите на лукса и блясъка на Дубай, предлагаме ви специални турове, които включват посещение на най-елитните хотели, ресторанти и клубове в града.

Не пропускайте възможността да откриете всички красоти на Дубай с нашите екскурзии и пакети. Изберете вашия вариант и се насладете на незабравимо пътешествие!

Потопете в луксозния свят на арабския залив

Потопете в луксозния свят на арабския залив

Предлагаме невероятни пътувания и обиколки в Дубай, където ще можете да се насладите на изключителни екскурзии и посетите най-забележителните места.

Нашите пакети за екскурзии до Дубай ви дават възможност да разгледате красотата на тази мегаполис в Арабския залив. Посетете емблематичните забележителности като Бурдж Халифа, Пустинята на Арава и Въртележката на Дубай.

Организираме различни типове обиколки, които включват различни атракции и активности. Предлагаме екскурзии до историческия квартал на Дубай, както и до модерните области и нощния живот. Имаме разнообразни пакети, които отговарят на всеки вкус и предлагат незабравими преживявания.

Доверете ни се да ви въведем в луксозния свят на Дубай. Обещаваме ви екскурзии, които ще ви оставят без дъх и ви придружат в най-запомнящите си моменти.

Изживейте незабравими приключения в пустинята

Изживейте незабравими приключения в пустинята

Екскурзии до Дубай са най-доброто начинание да се потопите в уникалната култура и изживите незабравими приключения в пустинята. Готови сме да предложим разнообразни турове, обиколки и пакети, които ще ви позволят да откриете всички красоти на тази красива дестинация.

Предлагаме нашите клиенти невероятни пътувания във вълшебната пустиня на Дубай, където можете да изживеете нелепи приключения на камили, да опитате пустинен сафари или да се потопите в богатствата на дубайския градски живот.

Посетете най-известните забележителности в Дубай, от Бурдж Кхалифа и Прочети още Солтанате досха Арабия, до плажове и оазиси, които предлагат спокойствие и развлечения за цялото семейство. С нашите екскурзии до Дубай ще получите незабравими спомени и преживявания, които никога няма да забравите.

Изберете пътуването до Дубай, което отговаря на вашите предпочитания и се насладете на невероятните пейзажи и богатата култура на това удивително място. Присъединете се към нас сега и се насладете на най-доброто от Дубай с нашите пакети за екскурзии!

Разходете се из модерния град на небостъргачите

Разходете се из модерния град на небостъргачите

Освен оферти за екскурзии до Дубай, ние предлагаме различни обиколки, пакети и турове, които ще ви позволят да изживеете магията на този впечатляващ град. Екскурзии до Дубай са отличен начин да посетите няколко от най-известните забележителности и да се насладите на невероятни пътувания.

Тук можете да разгледате нашата таблица с предлаганите от нас турове и да изберете най-удобното за вас.

Обиколка Цена (в евро) Преживявания
Централен Дубай 100 Разходка из небостъргачите и посещение на Бурдж Халифа
Дубайския мол 80 Шопинг и разнообразни забавления в най-големия търговски център
Пустинни сафари 150 Игра с пясъка, камилни разходки и вечеря на една от традиционните пустинни къщи
Атракции на Палм Джумейра 120 Разходка из един от най-известните курортни райони в Дубай с посещение на Аквавентур и Леголенд

Изберете своята екскурзия до Дубай и се отправете на пътешествие из дивата красота на този уникален град!

Екскурзии до Дубай на потъпкан път

Предлагаме различни пакети и обиколки, които ще Ви отведат на незабравимо пътешествие в тази впечатляваща дестинация.

Пакети:

 • Ексклузивен пакет: Включва луксозно настаняване в най-престижните хотели на Дубай, изискани ресторанти и неповторими изживявания в най-атрактивните забележителности на града.
 • Семеен пакет: Подходящ за семейства с деца. Включва разнообразни дейности и забавления за цялото семейство, като например посещение на аквапарк, джип сафари и незабравим плавателен опит с делфини.
 • Приключенски пакет: За любителите на адреналин и екстремни спортове. Включва възможност за катерене на най-високите сгради в Дубай и участие в невероятни развлекателни лагери в пустинята.

Обиколки:

 • Културна обиколка: Разгледайте историческите забележителности на Дубай, като например Арабския рай, Дубай Музей и Дубайския аквариум и подводен зоопарк.
 • Природна обиколка: Изживейте красотата на пустинята с джип сафари и разнообразни забавления като сандборд, камилни обиколки и срещи с местните животни.
 • Модерна обиколка: Открийте най-модерните строителни чудеса на Дубай, като например Бурж Халифа, Дубай Мол и Атлантис – подводното кралство.

Изберете една от нашите екскурзии и отпътувайте с нас на потъпкан път до най-вълнуващите ъндърграунд преживявания на Дубай!

Открийте автентичната страна на Дубай

Открийте автентичната страна на Дубай

Когато посетите Дубай, ще имате възможност да се насладите на разнообразни екскурзии и обиколки, за да откриете автентичната страна на тази невероятна дестинация. Независимо дали сте любител на приключенията, историята или културата, предлагаме различни турове и пакети, които ще задоволят всички ваши интереси.

Нашият екип от професионални водачи ще ви отведе на незабравимо пътуване из прекрасните забележителности на Дубай. С нашите екскурзии до Дубай, ще имате възможност да посетите известни места като пустинята на Аравия, Бурж Халифа – най-високата сграда в света, историческите квартали и много други.

Открийте богатата история и култура на Дубай, посещавайки музеи, архитектурни чудеса и местни пазари. Изживейте уникални пътувания, като се потопите в традициите и обичаите на местните жители.

 • Екскурзия до пустинята на Аравия – изживейте истински пустинен опит, карайки на камила, практикувайки пясъчно сърфиране и наслаждавайки се на традиционна вечеря под звездите.
 • Обиколка на Бурж Халифа – докоснете се до облаците, като се изкачите на най-високия обзорен пункт в света и насладите на една невероятна панорамна гледка.
 • Историческа обиколка – открийте старинните квартали на Дубай, където ще видите прекрасни музеи, традиционни домове и старинни паметници.

Не пропускайте възможността да откриете истинската страна на Дубай с нашите екскурзии и обиколки. Планирайте своето пътуване сега и се насладете на незабравими преживявания в тази чудесна дестинация.

Разходете се по сградите и забележителностите с история

Разходете се по сградите и забележителностите с история

При организиране на нашите екскурзии до Дубай, ние предлагаме различни пакети и турове, които ви дават възможност да разгледате най-забележителните места и сгради в града. Нашите обиколки и пътувания ви позволяват да посетите историческите забележителности в Дубай и да се запознаете с богатата му история.

Един от най-интересните обекти, които можете да посетите е известният Дубайски музей. Той се намира в старата част на града, в крепостта Ал Фахиди. Музеят предлага различни експозиции, отразяващи историята на Дубай и развитието му през годините.

Екскурзията ви можете да продължите с разходка по договорения „Дейра Сук“. Това е старият пазар на града, където ще откриете аутентични магазини и търговци, предлагащи разнообразни стоки от по целия свят. Има редица магазинчета, които предлагат старинни предмети, ръчно изработени изделия, подаръци и местни специалитети.

В района на „Дейра Сук“ може да посетите и единствената минарета в Дубай – Джумера мечето. Това е величествена мечета, изградена в сърцето на града и със своята впечатляваща архитектура представлява истински символ на Дубай.

Не пропускайте да разгледате и Бурж Халифа, който е най-високата сграда в света. Със своите 828 метра височина тя представлява истинско чудо на модерната архитектура и ще ви остави без дъх.

Това са само някои от забележителностите, които можете да посетите по време на вашата екскурзия в Дубай. Нашите пакети турове и обиколки ви предлагат възможността да се насладите на богатото културно и историческо наследство на града.

Постройте се от туристическите маси и истински загърбете пътя

Постройте се от туристическите маси и истински загърбете пътя

Представяме ви нашите невероятни турове и обиколки в Дубай, които обещават незабравими преживявания. Нашите експертни гидове ще ви покажат всичко, което трябва да видите – от изумителните небостъргачи до вълнуващите пустинни сафарита.

Предлагаме разнообразни пакети за екскурзии до Дубай, съобразени със специфичните ви предпочитания и нужди. От кратките почивки до дългите щури престои, ние имаме пълна гама от възможности, които ще задоволят всеки вкус и бюджет.

Пакет Продължителност Цена
Дубайската магия 5 дни / 4 нощувки от 1999 лв.
Изумителният Дубай 7 дни / 6 нощувки от 2799 лв.
Екстремалната Дубайска седмица 10 дни / 9 нощувки от 3699 лв.

Не пропускайте възможността да посетите Дубай и да се потопите в най-доброто от този уникален град. Нашите екскурзии са създадени, за да ви предоставят незабравими спомени и впечатления. Резервирайте вашия пакет преживявания в Дубай днес и се гответе за пътешествието на живота си!

Какая цена на экскурзии до Дубай?

Цены на экскурзии до Дубай могут варьироваться в зависимости от выбранного пакета и длительности пребывания. Начальная стоимость экскурзий составляет примерно 1000 лева, но цены могут быть выше в зависимости от включенных услуг и дополнительных активностей.

Какие преимущества предлагает данное предложение?

Это предложение экскурзий до Дубай предоставляет множество преимуществ. Включены различные туристические объекты, такие как посещение высотных зданий, пляжные отдых, экскурсии по городу, а также посещение местных достопримечательностей и культурных мероприятий. Кроме того, также может быть предложен включенный транспорт, проживание в комфортных отелях и услуги гида.

Сколько времени длится экскурзия до Дубай?

Длительность экскурзии до Дубай может варьироваться. Обычно она составляет от 5 до 10 дней. Но в зависимости от выбранного пакета и индивидуальных предпочтений, можно выбрать более короткий или более длительный тур.

Могу ли я самостоятельно составить программу экскурзии?

Да, вы можете самостоятельно составить программу экскурзии до Дубай. При заказе экскурзии предлагается выбрать из предложенных вариантов или настроить программу по своему вкусу. Также вы можете добавить дополнительные активности и достопримечательности, чтобы сделать вашу поездку более уникальной и запоминающейся.

Как мне забронировать экскурзию до Дубай?

Забронировать экскурзию до Дубай можно обратившись в туристическое агентство или воспользовавшись онлайн-сервисами бронирования. Выберите понравившуюся программу и заполните необходимые данные, такие как даты поездки, количество участников и другую информацию. Затем следуйте инструкциям для оплаты и подтверждения брони.

Какие варианты цены доступны для экскурсий в Дубаи?

Варианты цен на экскурсии в Дубаи могут различаться в зависимости от количества дней пребывания, выбранных мест посещения, класса отеля и дополнительных услуг. Стоимость может варьироваться от 1000 до 5000 лева.

Что включено в стоимость экскурсий в Дубаи?

Обычно стоимость экскурсий в Дубаи включает в себя: проживание в отеле, трансферы, питание по программе (завтрак или полупансион), гид на русском языке, входные билеты на достопримечательности и экскурсии по программе. Однако, конкретный перечень включенных услуг может зависеть от выбранного тура.

Могу ли я выбрать определенные достопримечательности для посещения в Дубаи?

Да, вы можете выбрать определенные достопримечательности для посещения в Дубаи. Обычно туры предлагают различные варианты экскурсий, включающих посещение таких известных мест, как Бурдж Халифа, Дубай Молл, Пляж Джумейра, Пальмовый остров и многое другое. При бронировании тура вы можете уточнить интересующие вас достопримечательности.

Какой срок действия путевки на экскурсии в Дубаи?

Срок действия путевки на экскурсии в Дубаи зависит от выбранного тура. Обычно он составляет от 5 до 10 дней, включая дни пребывания в Дубаи и трансферы. Но также есть возможность выбрать индивидуальный тур с гибким графиком и установить срок действия путевки согласно вашим пожеланиям.

Предприемачът Васил Терзиев И Планът Му За ЕВРОПЕЙСКА София

ДУБАЙ ВЛОГ. ЦЕНИ НА ВСИЧКО 2022г.

Desert Safari Dubai / Сафари в пустинята – Екскурзия до Дубай

Абу Даби или Дубай: Най-важното, което трябва да знае всеки турист

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *