Цени на допълнителни екскурзии в Дубай – най-изгодните пакети за разглеждане на атракциите

Съдържание

Цени на допълнителни екскурзии в Дубай - най-изгодните пакети за разглеждане на атракциите

Дубай предлага невероятни възможности за допълнителни екскурзии и разходки. Избери най-добрите турове и открий красотите на тази впечатляваща дестинация. Ние предлагаме най-изгодни цени за екскурзии в Дубай, които ще ти помогнат да посетиш всички важни атракции.

Разгледай изключителни места като Бурдж Халифа – най-високата сграда в света, Палм Джумейра – един от най-големите изкуствени острови, Дубай Мол – един от най-големите търговски центрове и др. Впечатляващият град в пустинята е пълнен с безброй места за посещение и забавления.

Не изпускай възможността да откриеш културата и традициите на Дубай, като посетиш Стария Дубай и оживения пазар на специи. Допълнителните екскурзии в Дубай са незабравим начин да откриеш всичко, което градът предлага.

Избери най-изгодните пакети за разглеждане на атракциите и забавленията в Дубай.

Планирай своята следваща екскурзия и резервирай най-изгодните цени на допълнителни екскурзии в Дубай. Очакваме те с нетърпение!

Въвеждане на допълнителни екскурзии в Дубай

Въвеждане на допълнителни екскурзии в Дубай

Допълнителни екскурзии в Дубай предоставят възможност за разходки в най-забележителните места на града. Тези допълнителни екскурзии се предлагат като добавка към основните екскурзии в Дубай, за да разширят вашето пътуване и да ви позволят да посетите допълнителни атракции.

Нашият екип от опитни туроператори организира допълнителни екскурзии в Дубай, които включват посещение на впечатляващи забележителности и известни туристически атракции. Независимо дали сте любител на културата, историята или природата, ще намерите подходяща допълнителна екскурзия в Дубай от нашето разнообразие от турове.

Предлагаме допълнителни екскурзии в Дубай, които ви карат да се потопите в лукса и блясъка на този удивителен град. Разнообразието от допълнителни екскурзии в Дубай ви позволява да опитате истинската култура и обичаи на Дубай, да се насладите на неговите впечатляващи пейзажи и да откриете невероятната история от миналото до наши дни.

Всички наши допълнителни екскурзии в Дубай се предлагат на конкурентни цени. От экскурзии до най-изгодните пакети – гарантираме, че ще намерите най-доброто предложение за себе си.

Име на екскурзията Дестинация Продължителност Цена
Разходка из центъра на Дубай Дубай, Обединените Арабски Емирства 3 часа 30 лв.
Екскурзия до Палм Джумейра Дубай, Обединените Арабски Емирства 4 часа 40 лв.
Разходка с камили в пустинята Дубай, Обединените Арабски Емирства 5 часа 50 лв.

Без значение дали сте в Дубай за първи път или посещавате града отново, допълнителните екскурзии в Дубай ви предлагат уникално преживяване и възможността да откриете всичко, което градът има да предложи. Започнете своето приключение с нас и резервирайте своите допълнителни екскурзии в Дубай днес!

Полет на топлопланер

Полет на топлопланер

Изживейте незабравими моменти с полет на топлопланер над прекрасния Дубай! Нашият избор от допълнителни екскурзии включва и възможността за такъв полет, който ще ви осигури уникално изживяване от висините.

Полетът на топлопланер ви позволява да разгледате знаковите атракции на Дубай от въздуха, като Бурдж Ал Араб, Палм Джумейра, Бурдж Халифа и други. Ще се насладите на невероятна гледка и снимки, които ще ви оставят без дъх и неповторими спомени.

Цената за полет на топлопланер в Дубай зависи от продължителността и маршрута на полета. Ние предлагаме различни пакети, от които можете да изберете най-подходящия за вас. Опитайте нашите допълнителни екскурзии в Дубай и се насладете на неповторими преживявания и открития!

За повече информация и резервации, не се колебайте да се свържете с нас! Нашите турове са създадени с цел да ви направят пътуванията незабравими и изгодни.

Цена на полета на топлопланера в Дубай

Цена на полета на топлопланера в Дубай

Допълнителните екскурзии в Дубай включват възможността за разходки с топлопланер. Този въздушен спорт е изключително популярен сред туристите, които искат да разгледат града от горе и да се насладят на невероятната панорама.

Цената на полета на топлопланера в Дубай зависи от продължителността на полета. Можете да изберете от различни допълнителни турове, като полети от 15 минути до 1 час. Всеки от тези полети ви дава възможност да се насладите на красивите гледки на Дубай, като прелетите над иконичната Бурдж Халифа, небостъргачите на деловия център, плажовете на Джумейра и други атракции.

Цените на полетата варират в зависимост от избрания тур и продължителността на полета. Самите туроператори ще ви предоставят информация за различните пакети и цени, които включват трансфер до мястото за старт на полета и обратно.

Не пропускайте възможността да изживеете незабравими моменти и да съберете невероятни спомени от полетите на топлопланера в Дубай. Градът ще ви открие своите най-красиви гледки и се уверете, че ще получите доза адреналин и вълнение, които ще ви отведат на ново ниво на разбиране и наслада от пътуването.

Изберете своето приключение с топлопланер

Изберете своето приключение с топлопланер

Цени на допълнителни екскурзии в Дубай! Насладете се на най-изгодните пакети за разглеждане на атракциите на този вълшебен град. С нашите разнообразни екскурзии можете да изберете собственото си приключение и да откриете красотите на Дубай по вашия собствен ритъм.

Нашите допълнителни екскурзии в Дубай ви предлагат вълшебни разходки с топлопланер, като ви връщат във времето и ви предоставят възможността да наблюдавате тази красива дестинация от височината. С топлопланер можете да се насладите на невероятните гледки и да се отдадете на напълно ново и увлекателно изживяване.

Изберете едно от нашите пакети за топлопланер и се потопете в магията на Дубай. Нашите цени са достъпни за всеки и включват всичко необходимо за вашата приключенска разходка. Само за вас сме подготвили различни варианти и маршрути, в зависимост от вашите желания и интереси.

Не пропускайте възможността да откриете Дубай от въздуха с нашите допълнителни екскурзии с топлопланер. Очакваме ви в Дубай, за да ви предложим незабравимо преживяване!

Бъги сафари в пустинята на Дубай

Бъги сафари в пустинята на Дубай

Цените на допълнителните бъги сафари в Дубай са изключително достъпни за всеки. Можете да изберете различни пакети с различна продължителност на разходката и включени екскурзоводи, които ще Ви отведат на най-забележителните места в пустинята.

Събирайте се с приятели и семейство за едно незабравимо приключение. Вашите водачи ще Ви предоставят подробна информация за плана на всеки тур и ще осигурят безопасността на всички участници.

Насладете се на забавните карачки през пясъчни дюни, опитайте се в уменията си за шофиране и се насладете на красивите изгреви и залези в пустинята. Бъги сафарите в Дубай ще Ви оставят с незабравими спомени и желание за ново приключение.

Цени за бъги сафари в Дубай

Цени за бъги сафари в Дубай

Допълнителни екскурзии в Дубай включват и възможността за разходки с бъги през пустинята. Това е едно незабравимо приключение, което ще ви даде възможност да се насладите на красотата на пустинята и адреналиновата почивка.

Брой души Времетраене Цена (в левове)
1 1 час 100
2 2 часа 180
3 3 часа 250
4 4 часа 320

Цените са за едно бъги и включват опитен инструктор, бензин, шлемове за безопасност и осигуровки. Моля, имайте предвид, че цените са в левове и може да се променят без предизвестие.

Не пропускайте възможността да си резервирате бъги сафари в Дубай и да се насладите на атрактивните разходки през пустинята!

Има ли ограничения за участниците в бъги сафари

Има ли ограничения за участниците в бъги сафари

При резервация на екскурзии и турове за разходки на бъги в Дубай, са важни някои ограничения и положения за участниците. Тези ограничения се налагат за да се гарантира безопасността и комфорта на всички участници в екскурзията.

  • Минимална възраст: Участниците трябва да бъдат навършили поне 16 години, за да могат да вземат участие в бъги сафари.
  • Максимално тегло: Максималното тегло на участниците е ограничено до 100 килограма, за да се гарантира безопасността и стабилността на бъгито.
  • Няма алкохол: Преди и по време на екскурзията, участниците не трябва да употребяват алкохоли или наркотици.
  • Физическа форма: Участниците трябва да бъдат в добра физическа форма и да нямат сериозни здравословни проблеми, които може да ги пречат да управляват бъгито.
  • Водачско удостоверение: За участие в бъги сафари, участниците трябва да разполагат с валидно водачско удостоверение.

Тези ограничения и положения осигуряват безопасно и приятно изживяване на всички участници в екскурзии и турове на бъги сафари в Дубай. Важно е да се спазват тези ограничения и да се предоставят необходимите документи за успешното приключване на екскурзията.

Риболов в Дубай

Риболов в Дубай

Ако сте любител на риболова, добавете незабравимо преживяване към вашата екскурзия в Дубай, като резервирате допълнителна разходка за риболов с нашата туристическа компания. С нашите пакети за риболов в Дубай можете да се насладите на невероятните преживявания на Арабския залив и да уловите разнообразни видове морски риби.

Цените за допълнителните екскурзии за риболов в Дубай се различават в зависимост от продължителността и вида на разходката. Вие можете да изберете измежду няколко пакета, които предлагаме и да изпитате удоволствието от риболов в едно от най-известните морски кътчета в света.

Продължителност Цена Видове риби
4 часа 100 лв. Баракуда, Екур, Сини Червей
6 часа 150 лв. Атлантически Кец, Джакфиш, Морското Ухо
8 часа 200 лв. Голяма Амбърджака, Риба-Мечка, Барракуда

Нашите професионални скипери и риболовни екипажи ще осигурят всичко необходимо за вашата риболовна разходка – от риболовни снасти и примамки до уловената риба, която може да бъде отнесена в ресторантите на крайбрежието в Дубай, където ще бъде приготвена за вас, според вашите предпочитания.

Така че, ако желаете да изживеете незабравимо преживяване, присъединете се към нас за риболовна екскурзия в Дубай. Резервирайте своето място сега и се насладете на изключително изживяване на морето в Дубай!

Цени на риболовните екскурзии в Дубай

Цени на риболовните екскурзии в Дубай

Разполагаме с най-изгодните пакети за риболовни турове в Дубай. Цените на нашите допълнителни екскурзии позволяват на всеки да се наслади на незабравими разходки и риболовни преживявания в един от най-популярните градове в света.

Можете да избирате от различни пакети за риболовни екскурзии, които отговарят на вашите предпочитания и бюджет. Нашите цени са достъпни и включват всички необходими услуги и екипировка.

При резервация на риболовна екскурзия в Дубай с нас, ще имате възможността да избирате между няколко опции за различни видове риболов, като морско или река риболов, риболов на плажа или на открито море.

  • Цени на половиндневна риболовна екскурзия в Дубай: от 100лв на човек
  • Цени на целодневна риболовна екскурзия в Дубай: от 200лв на човек
  • Цени на нощна риболовна екскурзия в Дубай: от 150лв на човек

Нашият опитен екип от водачи на риболовни екскурзии в Дубай ще ви помогне да изберете най-подходящата опция за вас и ще се погрижи за незабравимо преживяване. Не пропускайте възможността да се насладите на риболовното приключение в Дубай с нас!

Изберете между крайбрежен или морски риболов

Изберете между крайбрежен или морски риболов

Разнообразете вашата почивка в Дубай с нашите допълнителни екскурзии. Опитайте да се потопите в прекрасния морски свят или се насладете на красивите плажове на Дубай с нашите турове.

С нашите оферти за допълнителни екскурзии можете да изберете между крайбрежни и морски разходки из околностите на Дубай. Ние предлагаме най-добрите цени и качество на услугата, за да гарантираме, че вашето изживяване ще бъде незабравимо.

Тур Цена Продължителност
Крайбрежна разходка 50 лв. 2 часа
Морска риболовна екскурзия 100 лв. 4 часа

Крайбрежната разходка ще ви даде възможността да се насладите на красивите плажове и околия на Дубай. Ще бъдете върнати обратно до хотела си след 2-часовото пътуване.

Ако сте фен на риболова, тогава морската риболовна екскурзия е зa вас. Ще се потопите в прекрасния свят на риболова и ще имате възможността да си хванете вкусни рибки. Тази екскурзия продължава 4 часа и ще имате възможността да се върнете по-късно с нови спомени и сплетни.

Изберете между нашите крайбрежни или морски риболовни екскурзии и гарантираме ви, че няма да съжалявате. Ще се погрижим за вашето комфортно и безопасно пътуване, като се уверим, че всяка детайл ще бъде внимателно планиран.

Какие дополнительные экскурсии в Дубаи предлагаются в пакете?

Наши пакеты дополнительных экскурсий в Дубае предлагают посетить такие достопримечательности, как Бурдж Халифа, Пальмовый остров, Дубай Молл и аквапарк „Аквавентура“.

Сколько стоят дополнительные экскурсии в Дубае?

Стоимость дополнительных экскурсий в Дубае зависит от пакета, который вы выберете. У нас есть разные варианты пакетов с разными ценами, чтобы удовлетворить все ваши потребности и бюджет.

Как долго длится каждая экскурсия в Дубае?

Продолжительность каждой экскурсии в Дубае различается. Например, экскурсия в Бурдж Халифа обычно занимает около 2 часов, в то время как экскурсия на Пальмовом острове может занять весь день. Мы подробно указываем продолжительность каждой экскурсии в пакете.

Можно ли заказать только одну дополнительную экскурсию в Дубае, а не весь пакет?

Да, вы можете заказать только одну дополнительную экскурсию в Дубае, если не хотите брать весь пакет. Мы предлагаем гибкую систему заказа, чтобы удовлетворить все ваши потребности.

Как я могу забронировать дополнительные экскурсии в Дубае?

Вы можете забронировать дополнительные экскурсии в Дубае на нашем сайте. Просто выберите пакет, который вам интересен, и следуйте инструкциям для оформления брони. Мы также готовы помочь вам с бронированием по телефону или электронной почте.

Какие дополнительные экскурсии в Дубае я могу посетить?

В Дубае вы можете посетить много разных экскурсий, таких как поездка на верблюдах в пустыню, посещение Бурдж Халифа, аква-парка „Аквавентур“ и многое другое.

Сколько стоят дополнительные экскурсии в Дубае?

Стоимость дополнительных экскурсий в Дубае зависит от выбранного пакета и типа экскурсии. Цены могут варьироваться от 50 до 500 долларов за человека.

Какую экскурсию вы рекомендуете для первого посещения Дубая?

Если вы впервые посещаете Дубай, рекомендуется посетить экскурсию на верблюдах в пустыню. Это позволит вам насладиться уникальными пейзажами и ощутить атмосферу пустыни.

Могу ли я самостоятельно планировать экскурсии в Дубае или это должно быть через организованное агентство?

Вы можете самостоятельно планировать экскурсии в Дубае, но также возможно обратиться к организованным агентствам, которые предлагают готовые пакеты экскурсий по более выгодным ценам.

Можно ли заказать дополнительные экскурсии в Дубае на русском языке?

Да, многие организаторы экскурсий в Дубае предлагают услуги русскоговорящих гидов. Вы можете заказать экскурсии на русском языке заранее или по прибытии в Дубай.

Разходка из забележителностите на Дубай – перлата в сърцето на ОАЕ – Събуди се…(18.03.2023)

ОТ ДНЕС ЗА УТРЕ В ДУБАЙ ★ КОЛКО СТРУВА

Възходът на роботите и влиянието им върху икономиката на Дубай #Target

КОЕ Е НАЙ-ЛЮБИМОТО МИ МЯСТО В ДУБАЙ ?🤩

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *